Eladó lakás Budapest XIV. kerület, Törökőr 53 nm
Eladó lakás Budapest XIV. kerület, Törökőr 53 nm
Eladó lakás Budapest XIV. kerület, Törökőr 53 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8090886
Referenciaszám: 7885_webing2
Feltöltve: 13 napja

Budapest XIV. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 44,9 millió Ft

44,9 millió Ft
847 170 Ft/m²
53 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 130 311 Ft
Második évtől
177 837 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Alakítsa ki saját ízlése szerint otthonát! Mi ajánlunk ehhez egy ideális helyen található, remek beosztású, kiváló elhelyezkedésű lakást! Az ideális hely: Egressy út város közeli, parkos része, kiváló tömegközlekedéssel és parkolási lehetőséggel. Kellemes sétákat lehet tenni az épületek közötti parkokban, a közelben több játszótér is van. A remek beosztás: A lakás körbejárható, két szobával, melyek egymásból és külön is nyílnak, az egyikben loggiával. A konyha és a fürdő ablakos, van kamra és egy tágas előszoba, a közlekedőben pedig beépített gardrob szekrény. A kiváló elhelyezkedés: Első emeleten, zárt lépcsőházból nyíló, déli fekvésű, napos ingatlan parkra néző ablakokkal. A lakás állapota szerint felújítandó, de a szobák ablakait és az erkélyajtót nemrég cserélték kétrétegű, hő- és hangszigetelő műanyagra, redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelve. A szobák fa parkettája csiszolás, lakkozás után megtartható. A vizes helyiségeket – konyhát, fürdőt – fel kell újítani, itt még régi ablakok vannak. Az elektromos vezetékeket is cserélni kell, a bejárati ajtó is még az eredeti. Az előszoba és a konyha lambériázott. A fűtés gáz-konvektorral, a melegvíz villany-boylerrel biztosított. Az épület elektromos fővezetékét korábban már megerősítették. Vízóra van a lakásban. A 16 lakásos társasház jó állapotú, folyamatosan karbantartott, tiszta, rendezett lakóközösséggel rendelkezik. A „pincei” tárolók itt a földszinten helyezkednek el, minden lakáshoz tartozik egy. A társasház ügyeit egy megbízható külsős cég kezeli. A 12900 forintos közös költség tartalmazza a felújítási alapot és szemét szállítást is a szokásos díjak mellett (közös képv.díja, biztosítás, takarítás, stb.). Az ingatlan jogilag rendezett, tehermentes, azonnal birtokba adható.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
5
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1965
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
komfortos
jó beosztású
jó közlekedésű
világos
kamra
gardrób
erkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Jó Ildikó Zuglói Lakáscentrum Az iroda összes hirdetése
+36 30 821 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Jó Ildikó Zuglói Lakáscentrum Az iroda összes hirdetése
+36 30 821 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY