Eladó lakás Budapest XIV. kerület, Istvánmező, Dózsa György út 83 nm
Eladó lakás Budapest XIV. kerület, Istvánmező, Dózsa György út 83 nm
Eladó lakás Budapest XIV. kerület, Istvánmező, Dózsa György út 83 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7804049
Frissítve: 3 hónapja

Budapest XIV. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 62 millió Ft

62 millió Ft
746 988 Ft/m²
83 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 179 940 Ft
Második évtől
245 565 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálunk egy varázslatos lehetőséget azoknak, akik a saját ízlésükre szeretnék alakítani új otthonukat. Az ingatlan egy csodálatos, 1911-ben épült Goldmann házban található, amely a XIV. kerületben, az Istvánmező városrészben helyezkedik el, mindössze 1 perc sétányira a gyönyörű Városligettől. Az ingatlan tulajdonságai: • Első emeleti lakás, de valóságban harmadik emeleti elhelyezkedéssel, amely biztosítja a csendes környezetet és a világosságot. • A lakás fűtése jelenleg: házközponti (19.670/hó), de le lehet válni a rendszerről. • A lakás területe 83 négyzetméter, így rengeteg lehetőséget rejt magában a terek újragondolásához. • A lakás jelenleg 2.5 szobás, de egy átalakítás után akár 4 szoba is kialakítható kényelmesen. • A konyha, fürdő és wc is külön helyiségben található, ami praktikussá teszi a mindennapi életet. • Az ingatlan teljes felújítást igényel, így lehetősége van álmai otthonának megteremtésére, és minden részletet az Ön stílusára szabni. • A közösköltség (17.400,-) ami tartalmazza: KORLÁTLAN VÍZ használat, háztakarítás, közösképviseleti díj, közös helyiségek világítását, lift karbantartás, felújítási alapot. Az épület jellemzői: • A társasház egy bájos, 60 lakásos épület, amelyet gondosan karbantartanak. • Az épületben lift szolgálja a lakók kényelmét. • A kapualjat Zsolnay majolikával díszítették, ami azonnal elvarázsolja az érkezőket. A környék és a közlekedés: Az ingatlan kiváló elhelyezkedésének köszönhetően könnyű hozzáférést biztosít a város minden pontjához. A közelben találhatók üzletek (Aréna pláza, Garay center, Récsei center, CBA…stb), iskolák (Szt. István Gimnázium, ELTE Radnóti Miklós Gyakorlóiskola, BMSZC Petrik Lajos Két tanítási Nyelvű Technikum…stb.), óvodák és egyéb szolgáltatások (Tokyo étterem, Lakomatív étterem, Kilenc Sárkány étterem…stb.), melyek kényelmesebbé teszik a mindennapokat. A Városliget csodálatos kikapcsolódást nyújt (Városligeti Nagyjátszótér, Néprajzi Múzeum, Magyar Zene Háza…stb) a természetet kedvelőknek, sétautakhoz, sportolási lehetőségekhez és kulturális eseményekhez egyaránt. Ne habozzon, ez a lakás az Ön álmai alapján egy igazi gyöngyszemmé válhat. Ha érdekli ez az egyedi lehetőség, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeinken, hogy megtekinthesse az ingatlant és további részleteket megtudhasson, akár hétvégén is! Kedves ügyfeleink, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek! Ha meglévő ingatlanát nem tudta eladni, és nem akar lemaradni álmai otthonáról szívesen állunk rendelkezésére. Egyedi igényekre szabott lakáshitelekkel állunk rendelkezésére. A Bankfüggetlen hitelcentrum az országban elérhető összes bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön számára díjmentesen. Munkatársaink nagy szakmai tapasztalattal várják Önt az előre egyeztetett időpontban akár a normál munkaidő után is.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
5
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
1911
Energetikai besorolás:
HH (2016-2023-as besorolás)
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
étkező
kamra
kábeltévé
internet
bútorozatlan
lift
kaputelefon
parkettás
biztonsági ajtórács
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gábor-Judit Ingatlan Gábor-Judit Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 335 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gábor-Judit Ingatlan Gábor-Judit Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 335 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY