Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Népfürdő utca 13. 31 nm
Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Népfürdő utca 13. 31 nm
Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Népfürdő utca 13. 31 nm
+2 fotó
Hirdetéskód: 8065580
Referenciaszám: C106
Feltöltve: 24 napja

Eladó 1 szobás téglalakás 42,78 millió Ft értékben Budapest XIII. kerületben - River Life lakóparkban

Budapest XIII. kerület, Népfürdő utca 13.
42,78 millió Ft
1 380 000 Ft/m²
31 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 124 158 Ft
Második évtől
169 440 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A River Life új építésű lakópark 13. kerület Népfürdő utca 47-es szám alatt helyezkedik el, amely egy modern és elegáns otthonokkal teli komplexum lesz. A 8 emeletes épület kiválóan illeszkedik a városképbe, valamint ideális közlekedési infrastruktúrával rendelkezik. Az elhelyezkedése kiváló, hiszen a Váci úti irodafolyosó szomszédságában található, így könnyedén elérhető a város központja a fontosabb üzleti negyedek. A lakópark 3 parkoló szinttel, tárolókkal és kerékpároknak kijelölt hellyel rendelkezik. A 377 lakásos társasházban ideális lakásmixet kínálunk mindenki számára. Eladó új lakások méretei 30m2-135m2-ig terjednek. A legtöbb lakáshoz nagy méretű erkélyeket és teraszokat terveztünk. A szobák és lakóterek kialakításánál arra törekedtünk, hogy korszerű, kényelmes otthonokat teremtsünk. Az épületekben energiatakarékos otthonokat tervezünk, amelyek korszerű és fenntartható megoldásokat alkalmaznak. A fűtésről és hűtésről gondoskodó levegő/víz hőszivattyús rendszer AA+ besorolással rendelkezik. Ez a fejlett technológia hatékonyan hasznosítja a megújuló energiaforrásokat, minimalizálva a környezeti hatásokat és csökkentve az energiafelhasználást. Ezáltal az otthonok energiatakarékosak és környezetbarátok, biztosítva a kellemes hőmérsékletet és a komfortot az egész év során. A River Life lakópark környéke rendkívül felkapott és folyamatosan fejlődő. Közelében számos szolgáltatás, üzlet és étterem található, amelyek hozzájárulnak a mindennapi kényelemhez és kikapcsolódáshoz. A Duna-part közelsége pedig további szépséget, nyugalmat és harmóniát nyújt az itt élőknek. Az épület a Váci úti irodafolyosó közvetlen közelében található, így kiváló lehetőséget biztosít a munka és a magánélet egyensúlyának megtalálására. A közelben megtalálható a Margit-sziget és a Népsziget, melyek ideális helyszínként szolgálnak kikapcsolódásra és sportolásra, sétatávolságra helyezkedik el számos wellness opció, így könnyedén megtalálhatják a lakók a számukra legmegfelelőbb lehetőséget.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
8
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2026
Tervezett átadás:
2026. 2. negyedév
Energetikai besorolás:
AA+ (2016-2023-as besorolás)

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
River Life River Life Az iroda összes hirdetése
+36 70 464 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
River Life River Life Az iroda összes hirdetése
+36 70 464 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Projekthez kapcsolódó további ingatlanok