Eladó lakás Budapest XIII. kerület 43 nm
Eladó lakás Budapest XIII. kerület 43 nm
Eladó lakás Budapest XIII. kerület 43 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8044164
Referenciaszám: 402
Feltöltve: 1 hónapja

Eladó 2 szobás téglalakás 83,55 millió Ft értékben Budapest XIII. kerületben - Gabbro Homes lakóparkban

Budapest XIII. kerület
83,55 millió Ft
1 943 023 Ft/m²
43 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 242 483 Ft
Második évtől
330 919 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
HAMAROSAN KÖLTÖZHETŐ ÚJ LAKÁSOK, Angyalföld kertvárosi részén! A 13. kerületben, kellemes zöld környezetben épülő 15 lakásos társasház, magas műszaki tartalommal, zöld technológiával felszerelve kerül kivitelezésre. Az alkalmazott környezetvédő, zöld megoldások miatt, a lakások alacsony rezsi költséggel üzemeltethetők. A kis lakásszám mellett, a praktikus kialakítás volt a cél, melyet a tulajdonosok igazi otthonná formálhatnak. Az épület négy emeletén, 34 nm-től egészen a 106 nm-es alapterületig találhatóak 1-4 szobás teraszos lakások, az igényeknek megfelelően. A társasház pince szintjén garázshelyek, gépészeti tér és tárolók kerülnek kialakításra. A földszinten további önálló garázsok, tároló és egy lakás (előkerttel) helyezkedik el, valamint a többi ingatlan az épület 4 emeletén foglal helyet. Családbarát környezet, minden a közelben: iskola, óvoda, park, játszótér, bevásárlási lehetőségek, egyaránt könnyen és gyorsan megközelíthetőek! Nyolcszemélyes lift kerül beépítésre, amely a pinceszinttől egészen a legfelső emeletig használható. Az autólift lehetővé teszi a pinceszinten lévő garázshelyek egyszerű és biztonságos megközelítését. A projekt műszaki átadása az előzetes terveknek megfelelően 2023. I. negyedévében várható. A finanszírozása beruházói saját tőkéből valósul meg, projekt hitel nélkül! Műszaki adatok: • AA energetikai besorolás • levegő-víz hőszivattyús felület hűtés-fűtés a lakásokban, kiegészítő padlófűtéssel • autólift a garázshelyek megközelítéséhez Lakások alapfelszereltsége: • 3 rétegű, 5 kamrás műanyag nyílászárók, • elektromos redőnyök és kézi mozgatású szúnyoghálók a nyílászárókon • okosotthon rendszer előkészítés • I. osztályú hideg és melegburkolatok • fürdőszobai szaniterek Találja meg álmai otthonát kínálatunkban, bővebb információért keressen bizalommal! Díjmentes HITEL ès PÈNZÜGYI tanàcsadàs, kollègànk a legjobb szemèlyre szabott konstrukciòt talàlja meg Önnek! Közlekedés: Autóval és tömegközlekedéssel egyaránt jól megközelíthető. Járatok: 30, 30A, 230-as autóbuszok 914, 914A éjszakai járatok és a 14-es villamos Legközelebbi metrómegálló a Gyöngyösi utcánál (Dunapláza)

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
5
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Egyéb
Tervezett átadás:
Átadva
Erkély:
6,1 m²
Energetikai besorolás:
AA (2016-2023-as besorolás)

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Projektiroda Újépítésű Projektiroda Újépítésű Az iroda összes hirdetése
+36 30 749 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Projektiroda Újépítésű Projektiroda Újépítésű Az iroda összes hirdetése
+36 30 749 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Projekthez kapcsolódó további ingatlanok