Nem található kép
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 7871570
Feltöltve: 6 hónapja

Budapest XIII. kerület eladó téglalakás 1 szobás: 38,5 millió Ft

38,5 millió Ft
1 166 667 Ft/m²
33 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma
félemelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 111 737 Ft
Második évtől
152 488 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Napfényes magasföldszinti Visegrádi-Garam utca sarkán teljes körűen felújított lakásom berendezve eladó! Az ingatlan teljes műszaki-és esztétikai felújításon esett át, a fűtés mind gázzal, mind elektronikusan biztosított. A környék rendkívül jó, mivel néhány lépésnyire helyezkedik el a Lehel piactól és metrólejárótól, mégis nagyon csendes mert közvetlen környezetében semmilyen vendéglátó/kiszolgáló üzlet nincs, csak lakóingatlanok. A lakás adatai: Konyha: beépített konyhabútor-és előszobaszekrény, gáztűzhely Nappali/háló: fűtés gázkonvektor - és légkondicionáló berendezés Fürdőszoba: zuhanyfülke, mosógép, wc, mosdó, elektromos törülköző szárító radiátor, 120 literes bojler Az ingatlan rezsije: közös költség 13.000.- Ft (ebben benne van a szemétszállítás és vízfogyasztás is), villany-és gázfogyasztás együtt 14-18.000.-Ft (évszakfüggő). A lakás nagypolgári épület része, így a vastag falak és a thermo ablakok nagyon jó hőszigetelési feltételeket teremtenek. Szomszédok illetve a ház lakói normálisak, nincs gond senkivel. A háznak hitele nincs, nagy tartozással senki nem bír. Az ingatlan hitelmentes, azonnal költözhető. A lakást magamnak újítottam fel, ezért minden minőségi és évekig nem lehet vele gond. Magánéleti változás miatt került eladósorba. Kérem, ingatlanosok ne keressenek. Ha úgy gondolja, hogy de igen, akkor se tegye. Köszönöm.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Átlagos rezsiköltség:
15 000 Ft/hó

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 326 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 326 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY