Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Cserhalom utca 44 nm
Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Cserhalom utca 44 nm
Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Cserhalom utca 44 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7805582
Referenciaszám: U0045188
Frissítve: 5 napja

Budapest XIII. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 78 millió Ft

78 millió Ft
1 772 727 Ft/m²
44 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 226 376 Ft
Második évtől
308 937 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A lakások birtokbaadása elindult! Duna Terasz Grande ÚJ építésű társasházban 2. emeleti, KELETI tájolású, napfényes, teraszos lakást kínálunk 2024. nyári költözéssel. Projekt információ: A XIII. kerület Duna-partjának népszerű lakónegyedében épül a főváros egyik legegyedibb és leggrandiózusabb fejlesztése, a Duna Terasz Grande. Az ingatlankomplexum adottságai kiemelkedőek, hatalmas parkosított környezet, közvetlen Duna-part, kilátással az öbölre. A lakások a legújabb energetikai szabályozásnak tökéletesen megfelelnek. Az otthonok első osztályú hideg- és meleg burkolattal, kiemelkedő minőségű szaniterekkel felszereltek. A környék: A XIII. kerületen belül kiemelt övezetnek számít a Duna melletti Vizafogó. Ezen a városrészen belül is akad egy igazi kedvenc: a Foka-öböl közvetlen környéke, ahol valóban egy rövid sétára helyezkedik el a folyó. Prémium épített környezet, nagy természetes terek, hajókikötő, esti séták a duna-parti sétányon, közös grillezés a tetőteraszon vagy vacsora a saját erkélyen. A helyszín autóval mindössze 10 percre fekszik a belvárostól, de a gépkocsi kifejezetten csábító alternatívája az M3-as metró vagy a fejlett kerékpárút-hálózat. Ebben a miliőben épül a Duna Terasz Grande, mely a lakóit olyan szabadságérzéssel kényezteti, amely csak a vízparti területek sajátja. A lakás nappali+ 1 hálószobával rendelkezik, nettó 45 m2 alapterületen, plusz kényelmes méretű 10,5 m2 nagyságú terasz tartozik hozzá. A lakás fontos műszaki paraméterei, amik emelik a lakás színvonalát:: - hőszivattyús mennyezeti hűtő-fűtő rendszer - Grohe csaptelepek - Laufen szaniterek - hangulatos 3D-s hidegburkolatok a fürdőszobában (a látványterveken látható a burkolat) - OKOSOTTHON előkészítés, ami vezérli a világítást, redőnyöket - elektromos redőny előkészítés - KÖZPONTI WIFI rendszer, okos padok, ivókút, kis játszótér a kertben, e-töltés előkészítés a mélygarázsokhoz - Az épületben csomagpont is lesz A közösségi élet a közösségi tetőteraszokban (JÓGA + NAPOZÓ és GRILLTERASZ) a játszótereken és a lakók számára kültéri edzőrészeken teljesednek ki. A lakáshoz vételáron felül tartozik: - 1 parkoló a teremgarzásban Műszaki átadás megtörtént, birtokbaadás várható időpontja 2024. nyár A lakás már az első tulajdonostól vásárolható meg. Képzelje el, hogy a nap végén a lenyűgöző Duna-parton ülve nézi naplementét! A helyszín garantálja, hogy mindennapjai része lesz a folyó, a sétány és a kikötő. A közelben található ápolt Marina sétányon játszóterek, kültéri fitnesspark, teniszpálya és étterem található. Kicsit távolabb a vadregényes Népsziget számtalan kültéri és szabadidős programot kínálva. Bővebb információért állunk kedves érdeklődőink rendelkezésére!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2023
Terasz:
10,5 m²
Energetikai besorolás:
A
villany
víz
csatorna
terasz
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Polereczki Szilvia Otthon Centrum - II. kerület - TDG Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Polereczki Szilvia Otthon Centrum - II. kerület - TDG Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY