Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Vizafogó, Váci út 40 nm
Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Vizafogó, Váci út 40 nm
Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Vizafogó, Váci út 40 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7834843
Referenciaszám: 4146_638
Frissítve: 12 napja

Budapest XIII. kerület eladó téglalakás 1 szobás: 59,65 millió Ft

59,65 millió Ft
1 491 374 Ft/m²
40 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 173 134 Ft
Második évtől
236 277 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ÚJSZERŰ GARZONLAKÁS A DUNA PLÁZA KÖZELÉBEN LAKÁS: A fotókon egy 40 m2 alapterületű, I. emeleti lakás látható, amely elrendezését tekintve egy konyhával, kis étkezőrésszel, nappali galériával és egybenyitott fürdő-WC helyiséggel lett kialakítva. Az ingatlan teljes kényelmet nyújt, házközponti fűtéssel és egyedi mérőórákkal van ellátva. A klímával felszerelt lakásban új nyílászárók kerülnek beépítésre. A fürdőszoba felszaniterezetten kerül átadásra, a konyha pedig gépesítetten, valamint bútorozottan lesz átadva, utóbbi 3 szín közül kiválasztható. A lakáson belüli burkolatok szintén kiválaszthatók a helyszínen megtalálható mintákból. A lakás 3,7 m-es belmagasságának köszönhetően fekvő galéria kerül kialakításra. HÁZ: Budapest XIII. kerületében, a Váci úton található 19. századi bérház új ruhát ölt, hogy a 21. század elvárásainak megfeleljen. A felújítás után az épület megfelel a jelenkori elvárásoknak, új külsőt és belsőt kap, kiemelve a kényelem és otthonosság jegyeit. A fentebb említett felújítások magában foglalják az elektromos, víz- és csatornahálózat teljes cseréjét. Az ingatlan új tetőszerkezetet kap, Bramac tetőfedéssel és külső hőszigeteléssel ellátva, amely megfelel a jelen kor elvárásainak és követelményeinek. A házban egyedi villanykazán kerül kialakításra minden lakásban és egyedi melegvíz, így alacsonyabb lesz a közös költség és nem függ senki a mostani gazáraktól. Az ingatlan egy kétemeletes, háromszintes épület, melyben összesen 51 lakás található. A felújítás keretében a közművek és a nyílászárók is korszerűsítésre kerülnek. Az ingatlantömb átadáskor egy új, 6 személyes lifttel lesz felszerelt, ami az ott lakók kényelmét szolgálja. Emellett egy NON-STOP, 24 órás portaszolgálat gondoskodik majd arról, hogy a lakók nyugodtan élvezhessék otthonuk kényelmét és biztonságát. Elhelyezkedés Az épület kiváló elhelyezkedése számos előnyt kínál. Az M3-AS METRÓ GYÖNGYÖSI utcai állomása mindössze 2 perc sétára található. Az új köntösben pompázó épülettől könnyedén megközelíthető a DUNA PLÁZA BEVÁSÁRLÓKÖZPONT is mindössze néhány perc sétával. A közvetlen szomszédságában újonnan épülő többszintes társasházak tovább emelik a városrész otthonosságát és lakhatóságát. Mindössze 8 perc séta választ el minket a Váci úti TESCO áruháztól, ahol minden vásárlási igény kielégítésre kerülhet. Az ingatlan könnyen megközelíthető gépkocsival és akár busszal is. Az épület és a forgalmas 2x3 sávos Váci út között egy szervízút található, amely megkönnyíti a ház előtti parkolást. Teljes átadás 2023. decemberében várható. I.em. 1-es lakás Örömmel várom HÍVÁSÁT a lakás megtekintése kapcsán, akár hétvégén vagy az esti órákban is!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
jó közlekedésű
lift
kaputelefon
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csiszár Rudolf OPTIMA - A szakértő ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 320 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csiszár Rudolf OPTIMA - A szakértő ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 320 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY