Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Újlipótváros, Hegedűs Gyula utca 30. 63 nm
Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Újlipótváros, Hegedűs Gyula utca 30. 63 nm
Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Újlipótváros, Hegedűs Gyula utca 30. 63 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7913988
Frissítve: 5 hónapja

Budapest XIII. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 82,5 millió Ft

82,5 millió Ft
1 309 524 Ft/m²
63 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 239 436 Ft
Második évtől
326 760 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó két éve teljeskörűen felújított lakásunk Újlipótváros szívében. Az előszobából két külön bejáratú hálószoba nyílik, az egyikben hatalmas beépített gardrób, a másikban pedig egy kis külön tároló szoba található. A fürdőszobában zuhanyzós kád van biztonsági üveggel ellátott összecsukható zuhanyfallal, valamint beépített szekrénnyel körbevett mosó és szárítógéppel. A konyha-étkező nappaliban modern konyha, mosogatógép és rengeteg pakolási lehetőséggel van. A nappali, valamint a nagyobb hálószoba ablaka a belső udvarra néznek, dél-keleti tájolásúak, így a lakás csendes ám rendkívül világos. A felújítás során cserélve lettek a nyílászárók 3 kamrás műanyag ablakokra, biztonsági bejárati ajtóra, valamint a beltéri ajtók festett tömörfa ajtókra. A fűtést Ariston kondenzációs gázkazán biztosítja, a nyári napokon pedig Midea inverteres klíma gondoskodik a hűvös levegőről. A lakás fűtése és hűtése is „smart home” rendszerrel működik, mely wifin a távolból is vezérelhető alkalmazás segítségével. Az ablakokon műanyag redőny található, mely a hálószoba és a nappali ablakain távirányító segítségével elektromosan üzemeltethető. Kiváló lehetőség befektetők részére is. Pár hónapja telt házas rövid távú szálláshelyként adjuk ki (AirBNB), ahol akár 6 fő is fogadható. Viszont ez számunkra csak ideiglenes megoldás volt, amíg nem találjuk meg a számunkra megfelelő ingatlant. Tehát alapvetően ez egy igényes, családi otthon, de aki befektetésben és kiadásban gondolkodik, annak is tökéletes. Igény esetén bútorokkal együtt is eladó, külön megegyezés szerint. Újlipótváros szívében, egyenlő távolságra a Westendtől és a Szent István parktól. Közös költség 17.000ft, mely tartalmazza a vízdíjat, szemetet valamint a közös tér takarítását. Az ingatlanhoz tartozik egy tároló is a társasház pincéjében, ahova rengeteg mindent lehet pakolni. Ingatlanosok megkeresését nem kérem, és nem is fogadom. Köszönöm a megértést.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 952 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 952 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY