Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Újlipótváros, Szent István park 84 nm
Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Újlipótváros, Szent István park 84 nm
Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Újlipótváros, Szent István park 84 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7817679
Referenciaszám: 303604
Frissítve: 19 napja

Budapest XIII. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 109,9 millió Ft

109,9 millió Ft
1 308 333 Ft/m²
84 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 318 958 Ft
Második évtől
435 284 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
HANGULATOS OTTHON A VÁROS SZÍVÉBEN ÚLIPÓTVÁROS frekventált részén, a méltán népszerű Szent István parktól 70 méterre, szépen felújított, 84 nm alapterületű, nappali + 2 szobás földszinti lakás 109,9 millió Ft irányáron eladó. A 25 lakásos LIFTES társasház nyugati tájolású földszinti lakásába lépve, a praktikusan bútorozott és tágas előszobától balra egy vendég WC, majd egy hálószoba található. Szemben a master bedroom kapott helyet, melyhez egy bájos 3 nm alapterületű, belső kertre néző terasz is kapcsolódik. A két hálószoba között került kialakításra a minden igényt kielégítő fürdőszoba, káddal és zuhanyzóval, WC-vel és bidével, dupla mosdópulttal és egy belső gardróbbal / háztartási helyiséggel kiegészülve. A lakás központi részét a nappali-konyha-étkező foglalja el. A konyhával szemben még egy kamra is rendelkezésre áll. A lakásban rengeteg beépített szekrény található. A felújítás során 3 rétegű, biztonsági fóliával is ellátott műanyag nyílászárók kerültek beépítésre. Az ablakokra felszerelt redőnyök közül a nappali nagy nyílászáróján motoros a redőny. A lakás biztonsági – kamerával is ellátott – bejárati ajtóval, riasztóval, valamint hűtő-fűtő klíma berendezéssel felszerelt. Belső kialakításakor, a felújításkor külön figyelmet fordítottak arra, hogy minden allergén mentes legyen, így biofestéssel és biotapétaval fedett felületeket kapott. Az ingatlan tehermentes. A társasház jó állapotú, rendezett anyagi helyzetben van, tartozása nincs. Az elmúlt évben történt meg a tető felújítása, a közeljövőben pedig a lift cseréje, a lépcsőház festése és az udvari erkélyek felújítása fog megtörténni. A KÖRNYÉK INFRASTRUKTÚRÁJA KIVÁLÓ. A kedvező elhelyezkedésnek köszönhetően nagyszerű intézményi infrastruktúra és remek közlekedés jellemzi a környéket. A 15, 115 buszok, a 75 és a 76 troli kényelmesen és gyorsan elérhetőek. A lakástól néhány perces sétára találhatóak a fontosabb közintézmények: iskola, óvoda, gyógyszertár, közért, bank, posta, stb. A Westend City Center gyalog negyedórányi, autóval 3 perc távolságra. A Városliget mindössze 10 percnyi autóútra. A KÖRNYÉK, A LOKÁCIÓ REMEK! A kizárólag gyalogos forgalmú közeli sétálóutcában a város legjobb street food éttermei, kávézói, üzletei sorakoznak, karnyújtásnyira található a sportolásra, pihenésre alkalmas Szent István park, gyalogosan perceken belül elérhető a Margit-sziget is, és természetesen számtalan szórakozási lehetőség közül is lehet válogatni, többek között ilyen lehet a szintén séta távolságra található Vígszínház. Természetesen, amennyiben ez a remek adottságokkal bíró lakás felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal, akár az esti órákban vagy hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Építés éve:
1942
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
erkély
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Schmidtné Pető Andrea MEGAHOUSE GROUP : Madárhegyingatlan és Budaörsiházak iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 950 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Schmidtné Pető Andrea MEGAHOUSE GROUP : Madárhegyingatlan és Budaörsiházak iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 950 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY