Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Angyalföld 33 nm
Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Angyalföld 33 nm
Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Angyalföld 33 nm
+2 fotó
Hirdetéskód: 7720765
Referenciaszám: 360091006-18
Frissítve: 17 napja

Budapest XIII. kerület eladó téglalakás 1 szobás: 49,5 millió Ft

49,5 millió Ft
1 500 000 Ft/m²
33 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 143 662 Ft
Második évtől
196 056 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
XIII. kerületben, a DUNA PLAZA közelében ÚJ ÉPÍTÉSŰ társasházi lakások eladók! XIII. kerület kedvelt részén, EXKLUZÍV, új építésű lakások ELADÓK. ENERGIATANÚSÍTVÁNY : AA Az értékesítés megkezdődött, kulcsrakész átadás : 2024. II. negyedév A II. EMELETI LAKÁS alapterülete 33 nm. Nappali, fürdőszoba és konyha kialakítású, É-i tájolású, ablakai a hátsó kertre néznek. A neves építészek által megálmodott kétemeletes pesti bérház 1889-ben épült HISTORIZÁLÓ HOMLOKZATTAL. 2019-ben megkezdődött az épülettömb felújítása, amelynek során 51 db lakóingatlan és 2 db üzlethelyiség került kialakításra. A lakások méretei 18-95 nm között változnak. Elsősorban garzonlakások 18-42 nm közötti alapterülettel, valamint galériázott kétszobás lakások, amelyeknek alapterületei 44-56 nm között vannak. Gyakorlatilag csak az épület vázszerkezete maradt meg. BELSŐÉPÍTÉSZ meghagyva a régi stílusjegyeket, a polgári hangulatot, a harmonikus stílus és színvilág kialakításával, de a XXI. század IGÉNYEINEK megfelelően építette át a lakóépületet. TUDATOS TERVEZÉS - KÖRNYEZET, ENERGIAHATÉKONYSÁG, FENNTARTHATÓSÁG. A lakóépület TELJES KÖRŰ FELÚJÍTÁSA magába foglalja az elektromos-, víz- és csatornahálózat teljes cseréjét. Az ingatlan új tetőszerkezettel és külső hőszigeteléssel lett ellátva a MAI KOR IGÉNYEINEK megfelelően. A stílusos belső élettereket a KÉNYELEM és IGÉNYESSÉG, a legújabb építészeti trendek által ihletett, jövőbemutató, innovatív, modern formatervezés jellemzi. -KIVÁLÓ KÖRNYÉK, közelben minden szolgáltatás elérhető. -ÚJ ÉPÍTÉSŰ 33 nm-es lakás -DUNA PART közelében --ENERGIATANÚSÍTVÁNY AA+ -KÉNYELMES, ESZTÉTIKUS MEGJELENÉS -LÉGKONDICIONÁLÓ BERENDEZÉS -közműfogyasztás elszámolása önálló mérőórák alapján -IGÉNYES minőségű KONYHABÚTOR, beépített exkluzív KONYHAGÉPEK -KORSZERŰ minőségű NYÍLÁSZÁRÓK, 3 rétegű hőszigetelő üvegezéssel -KÖRNYEZETTUDATOS gondolkodás és életmód -FUNKCIONALITÁS, OTTHONOSSÁG, INTUÍCIÓ -24 órás portaszolgálat -NAGY BELMAGASSÁG (3,70 m) -6 személyes LIFT -Kaputelefon A lakás IGÉNYES kivitelezésű, KORSZERŰ építési anyagok kerültek felhasználásra, a teljes körű gépészet, a fűtés, a vízszerelvények a mai kor technikai követelményeinek megfelelően készültek. Minőségi, MODERN burkolatok (hideg- meleg burkolat, csempe, járólap, parketta) teszik igazán egyedivé és különlegessé a lakást. A lakók maximális kényelmét a legújabb építészeti trendek, jövőbemutató, innovatív stílusos életterek kialakítása garantálja. Kiváló infrastruktúra, kitűnő tömegközlekedés, közelben iskola, játszótér, bank, rendelő, bevásárlási lehetőség, a DUNA PART, a Váci úti TESCO, a DUNA PLAZA Bevásárlóközpont - minden megtalálható. Metró M3 Gyöngyösi utca, buszmegálló (105, 178) a közelben, így a város bármely pontja könnyen, gyorsan elérhető.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Újszerű
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Baczynski Eszter Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 30 696 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Baczynski Eszter Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 30 696 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY