Eladó lakás Budapest XII. kerület, Svábhegy 91 nm
Eladó lakás Budapest XII. kerület, Svábhegy 91 nm
Eladó lakás Budapest XII. kerület, Svábhegy 91 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 6957913
Referenciaszám: 213303241
Frissítve: ma

Budapest XII. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 318,2 millió Ft

318,2 millió Ft
3 496 703 Ft/m²
91 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 923 498 Ft
Második évtől
1 260 303 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó  XII.ker. Felső svábhegyen  ÚJÉPÍTÉSŰ PENTHOUSE  90.47 nm Nappali+2szobás,lakás 31.92nm terasszal . ÁTADÁS 2024 IV.né. MESSZE A TÁMOGATOTT HATÁR ALATTI FOGYASZTÁS A négylakásos társasház lakásai fél szintek eltolásával épülnek, a terep lejtéséhez idomulva,  a kertje felé nagy, egybefüggő ablakfelületekkel. Műszaki tartalom: A lakások „Okos otthon” vezérléssel lesznek ellátva, alkalmasak lesznek a hűtés, fűtés, árnyékolás és a biztonságtechnikai rendszerek vezérlésére és távelérésére BURKOLATOK:  A lakóterekben a meleg burkolatok természetes faanyagúak, a vizes helyiségek hidegburkolata csúszásmentes greslap anyagú.  Burkolatokat egységesen bruttó 15.000.‐ Ft/nm értékben lehet választani. A vizes helyiségekben Villeroy and Boch típusú vagy azzal megegyező minőségű szaniterek kerülnek beépítésre.  Energia:  Az épületek hőenergia igényét levegős hőszivattyús rendszerrel biztosítjuk,valamint a nappaliban oldalfali fan‐coil kerül kialakításra. A lakások hűtése, fűtése távoli indítással interneten keresztül lehetséges. Szellőzés A lakásokban gravitációs szellőzés kerül kialakításra. Kert: Az ingatlan parkosítása mellett, játszótér, és grillező hely kerül kiépítésre. Zöldfelületek öntözését automata öntözőrendszer biztosítja az elvezetett csapadékvíz felhasználásával. Biztonságtechnika: A főbejárati közlekedést motoros működtetésű gépjármű kapu, valamint kulcsos és kódos beléptető rendszer teszi lehetővé Az épület videó‐kaputelefonnal és kamerarendszerrel lesz ellátva, ezen felül a lakásokban egyedi riasztórendszer kerül kialakításra.  Lakásonként 2db teremgarázs hely 10M Ft /db, és egy tároló helyiség megvásárolandó  1.4M Ft/nm (különböző méretűek 6-12nm-ig). A környék infrastruktúrája közlekedése kiváló. Részletesebb műszaki leírásért vagy megtekintéssel kapcsolatban várom hívását - hétvégén is. Amiben még segíteni tudok Energetikai tanúsítvány, hitelügyintézés, közjegyző, ügyvéd   Bővebb kínálatért-információkért, látogasson el honlapunkra. Megtekintéssel kapcsolatban várjuk jelentkezését.  

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2024
Energetikai besorolás:
AA++ (2016-2023-as besorolás)
luxus
garázs
panoráma
hőszigetelt
lift
akadálymentesített

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mlinárcsik Kata Be My Home Az iroda összes hirdetése
+36 30 398 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mlinárcsik Kata Be My Home Az iroda összes hirdetése
+36 30 398 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY