Eladó lakás Budapest XII. kerület, Normafa 69 nm
Eladó lakás Budapest XII. kerület, Normafa 69 nm
Eladó lakás Budapest XII. kerület, Normafa 69 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8071793
Referenciaszám: LK013338-4622332
Frissítve: ma

Budapest XII. kerület eladó téglalakás 1+1 fél szobás: 112,9 millió Ft

112,9 millió Ft
1 636 232 Ft/m²
69 m²
Alapterület
1+1 fél szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 327 665 Ft
Második évtől
447 166 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
NORMAFÁNÁL eladó 69 nm, D-i tájolású PENTHOUSE lakás A lakás különleges adottságú, jelenleg 2 szobás. Az átalakítási terven láthatjuk, hogy további 1 helységgel bővíthető a szobák száma. A nappaliból jutunk ki egy lélegzet elállító,40 nm-es, panorámás teraszra, ami részben fedett, így az időjárás sem befolyásolhatja a kint létet. Innen nyílik egy 2 nm-es tároló. A környék ideális sportolásra. A közlekedés kiváló, a városközpont könnyen elérhető. Bevásárlási lehetőség pár perc séta távolságra! Az irányár részét képezi egy 3 nm-es tároló, illetve egy közösen használandó kerékpár tároló is. A lakáshoz tartozik még a mélygarázsban egy autóbeálló, mely megvásárlása kötelező az ingatlannal együtt, viszont nem része az irányárnak. Irányár: 112,9 M. Ft At Normafa, in the most beautiful part of Svábhegy, a perfectly distributed, south facing PENTHOUSE is for sale!!This beautiful apartment has 2 rooms, an American kitchen, a bath with a tub and a separate toilet.Entering the front door leads to a spacious hall, where a built-in wardrobe has been created with plenty of storage options. From here you can also access the toilet and the bathroom. There is plenty of space for a dining room in the living room with a spacious American kitchen and the bedroom opens from here, where you can also find built-in wardrobes.From the living room you can access a huge terrace, where you can enjoy the fresh air and the unique view of the canopies of the area. This area is perfect for barbecues, garden parties or simply enjoying being close to nature. The terrace is largely covered, so the weather cannot affect the planned party! A 2 sqm storage room opens from the terrace.The property is located close to Normafa, giving you easy access to beautiful natural areas and skiing opportunities during the winter months. In addition, the city center is also easily accessible, so urban amenities are also within reach. Shopping is a few minutes walk away!A 3 sqm storage room and a shared bicycle storage room are part of the guide price.The apartment also has a parking space in the underground garage, which must be purchased together with the property, but is not part of the guide price.Dont miss this fantastic opportunity to create a home at the foot of Normafa! This one bedroom penthouse apartment offers everything you need to find a balance between comfort, luxury and nature.If I have piqued your interest, please feel free to contact me! Érdeklődni Nérey Ágnes 06 30 304-9993 -as telefonszámán lehet!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
2004
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
vízórás
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Néreyné Hamvas Ágnes Duna House Budafok-Újhegy Az iroda összes hirdetése
+36 30 304 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Néreyné Hamvas Ágnes Duna House Budafok-Újhegy Az iroda összes hirdetése
+36 30 304 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY