Eladó lakás Budapest XII. kerület, Németvölgy, Németvölgyi út 1230. 65 nm
Eladó lakás Budapest XII. kerület, Németvölgy, Németvölgyi út 1230. 65 nm
Eladó lakás Budapest XII. kerület, Németvölgy, Németvölgyi út 1230. 65 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8064728
Frissítve: 11 napja

Budapest XII. kerület eladó téglalakás 2+1 fél szobás: 74,95 millió Ft

74,95 millió Ft
1 153 077 Ft/m²
65 m²
Alapterület
2+1 fél szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 217 524 Ft
Második évtől
296 856 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvételre kínálunk egy összkomfortos, csendes, gazdaságos lakást a XII. Ker. Németvölgyi út felső szakaszán. Ez a 65 nm-es, két erkélyes, első emeleti otthon ideális választás lehet annak, aki a pesti- és budai centrumhoz közel szeretne élni, viszont nyugodt, zöld, világos, jó levegőjű környezetben. A lakás jellemzői A 12 lakásos társasház legjobb tájolású, elhelyezkedésű otthona! Mindhárom ablakos oldala zöld környezetre tekint. A nappali déli fekvésű, rendkívül világos, dupla szárnyú ajtó köti össze a következő szobával, erkélyén napozni is lehet. A fürdőszoba két szobából is megközelíthető. Különálló wc. A 6,15 nm-es loggia vendégfogadásra is alkalmas. A konyhának a felső szellőzőn kívül nagy ablaka van, zöldre nyíló kilátással. Mellette tágas kamra, bepolcozott, egész évben hűvös és jól szellőző, az északkeleti fekvésnek köszönhetően. 65 nm a számított hasznos terület (benne a loggia 50%-ka), a bruttó szintterület 70 nm (benne erkély és loggia). Saját 8 nm-es, zárható pinceszinti tároló, ami száraz és szellős. Műszaki jellemzők A fűtésről 3 db gázkonvektor gondoskodik. a meleg vizet elektromos átfolyó bojler adja. a lakás az építése óta karbantartott, az avult berendezések cseréje megtörtént (1 bojler, 2 konvektor), így ma is gondtalanul lakható. Alapvető műszaki felújítása nem volt. Az energiatanúsítvány számított értékénél jóval kevesebb a fogyasztás, amit a 2023-as számlák igazolnak. Mintha D kategóriában lenne. Aki teljes felújításban gondolkodik, annak nagy szabadsága lesz az alaprajz személyre szabásában, mert a két párhuzamos főfalon kívül „minden mozdítható”. Átlagos költségek, 2023-ban: •Gáz: 10 ezer/hó •Áram: 8 ezer/hó •Közös költség (benne a víz és csatorna díjak) 13 ezer/hó A ház jellemzői A ’70-es években épült, részben még az építtetők, vagy gyermekeik lakják. Megközelítése könnyű, akár tömegközlekedéssel, akár autóval. a villamos megálló kevesebb mint 100 méterre, a busz pedig 200 méternél közelebb található. Parkolás a ház előtti szervíz úton, díjmentesen. Vendégek a közeli, ingyenes nagy parkolóban találnak helyet. A társasház gazdálkodása rendben van, áttekinthető, felújítási tartalékokkal is rendelkezik. Kérdés, érdeklődés esetén várom hívását hétköznap 10-19 óráig. Hétvégén nem biztos, hogy elérhető vagyok! Ingatlan közvetítők, nagyon kérem, ne keressenek! Az alaprajz tájékoztató jellegű.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1972
Erkély:
8 m²
Energetikai besorolás:
G
Átlagos rezsiköltség:
22 000 Ft/hó
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
kert
jó közlekedésű
csendes
világos
belsőkert
kamra
gardrób
erkély
pince
kábeltévé
internet
telefon
bútorozatlan
beépített konyhabútor
alacsony közös költség
parkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Maurer György
+36 30 204 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Maurer György
+36 30 204 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY