Eladó lakás Budapest XII. kerület, Németvölgy 450 nm
Eladó lakás Budapest XII. kerület, Németvölgy 450 nm
Eladó lakás Budapest XII. kerület, Németvölgy 450 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 7876405
Referenciaszám: 360151003-513
Frissítve: 17 napja

Budapest XII. kerület eladó téglalakás: 528 millió Ft

528 millió Ft
1 173 333 Ft/m²
450 m²
Alapterület

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 532 391 Ft
Második évtől
2 091 263 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Irodai Befektetési Lehetőség a MOM Park Szomszédságában! Üdvözöljük Budapest XII. kerületében, a MOM Park közelségében! Egy kiváló befektetési lehetőséget kínálunk Önnek! 450 m2 alapterületű felújítandó lakás áll rendelkezésére, ami ideális választás irodák, cégek, vállalkozások számára, vagy családoknak is igazi otthont teremthet!   A legfontosabb előnyök: - Elhelyezkedés: Az ingatlan közvetlenül a MOM Park közelségében található, ami egyik Budapest legfelkapottabb bevásárló és irodaközpontja. A kitűnő elhelyezkedés könnyű hozzáférést biztosít üzletekhez, éttermekhez és tömegközlekedéshez.   - Átalakítási lehetőség: Az ingatlanban meglévő tervek és átalakítási lehetőségek rugalmasak, és a tulajdonos hajlandó a szükséges munkálatokat elvégezni az Ön igényei szerint.   - Tágas belső terület: A 450 m2-es alapterület bőséges helyet kínál irodai tevékenységekhez vagy cégeknek, és lehetőséget teremt kreatív elrendezésekre. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy többet megtudhasson erről az egyedülálló befektetési lehetőségről. Ne habozzon, mert egy ilyen ingatlan a MOM Park szomszédságában ritkán kerül piacra! Várom hívását, akár hétvégén is!   Szívügyünk az otthonod!    Egy ingatlannak mérete és ára van. Az otthon igazi értéke viszont felbecsülhetetlen - ezért az értékbecsléstől a birtokbaadásig végigkísérünk az ingatlan adásvétel folyamatán, hogy anyagi, jogi és érzelmi biztonságban legyél.     Szarka Pál 0670/658-7471 szarka.pal@gacsohaz.hu   Gacsó Ház Ingatlanközvetítő Kft. INGATLAN HITEL BIZTOSÍTÁS   Irodáink: 1163 Budapest, Veres Péter út 39. 2440 Százhalombatta, Erkel Ferenc körút 1. (üzletsor)

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
kocsibeálló
saját parkoló
kert
kertkapcsolatos
csendes
erkély
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szarka Pál Gacsó Ház Ingatlaniroda és Hitelközpont Az iroda összes hirdetése
+36 70 658 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szarka Pál Gacsó Ház Ingatlaniroda és Hitelközpont Az iroda összes hirdetése
+36 70 658 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY