Eladó lakás Budapest XII. kerület, Krisztinaváros XII. ker. 76 nm
Eladó lakás Budapest XII. kerület, Krisztinaváros XII. ker. 76 nm
Eladó lakás Budapest XII. kerület, Krisztinaváros XII. ker. 76 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8091798
Referenciaszám: H479887-4632718
Frissítve: ma

Budapest XII. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 74,9 millió Ft

74,9 millió Ft
985 526 Ft/m²
76 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 217 379 Ft
Második évtől
296 658 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
XII. kerület, Krisztinavárosban, a Testnevelési Egyetemhez és a MOM Parkhoz közel kínálok megvételre egy tágas, erkélyes, 76 m2-es, első emeleti, két szoba + hallos lakást! KÖRNYEZET és LAKÁS: - Az ingatlan 5 éven belül folyamatos felújításon esett át, mely az alábbiakat tartalmazta: - külső nyílászárók teljeskörű cseréje, bojlerek cseréje, hűtő-fűtő légkondícionáló készülék-; - 2 vízóra beszerelése; fürdőszoba és wc teljes felújítása: burkolatok és szaniterek cseréje; teljes körű festés, mázolás, - a villamos hálózat teljes cseréje korábban történt, - a szobákban a padlón jó állapotú parketta, a fürdőszobában a konyhában és a wc-ben járólap van, - az erkély az utcára, a konyhai és a szobai ablak a társasház közös kertjére néz, mely tavaly, az Égig érő fű pályázat keretében lett rendezve, - az erkélyen műfű van, ami felszedhető, a teraszbútor az árban benne van - a lakáshoz tartozik a pincében egy kb 6 m2-es száraz tároló is. A közös költség 42.000 Ft, ebből a közös költség 12.000 Ft, a házközponti fűtés díja: 10.000 Ft, a felújítási alap 11.000 Ft, a vízdíj pedig 9.000 Ft. FINANSZÍROZÁSBAN ONLINE ÜGYINTÉZÉSSEL IS SEGÍTÜNK: - Bank-független hitelcenterünk díjmentesen versenyezteti minden bank és hitelintézet ajánlatát. - Nincs más dolga, mint beszélgetni munkatársunkkal, majd a megversenyeztetett ajánlatokból kiválasztani a hosszútávon is a legmegfelelőbb konstrukciót. - Szakértőink 20 éves szakmai tapasztalattal és egyedi igényekre szabott, fogyasztóbarát lakáshitelekkel, babaváró hitellel, teljes körű CSOK ügyintézéssel várják. Megtekintési időpontért, kérdés esetén hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mákos Tamara Otthon Centrum-Bicskei utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mákos Tamara Otthon Centrum-Bicskei utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY