Nem található kép
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 7855545
Feltöltve: 7 hónapja

Budapest XI. kerület eladó téglalakás 1 szobás: 34,9 millió Ft

34,9 millió Ft
1 396 000 Ft/m²
25 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 101 289 Ft
Második évtől
138 229 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Azonnal költözhető, felújított, gyönyörűen berendezett ÁLOMOTTHON. Kiváló lokáció, közelben egyetemek, bevásárlóközpont, jó tömegközlekedés. Kényelmes méretű lakótér, alacsony fenntartási költség, befektetésnek is kitűnő választás. A XI. kerületben, a Dombóvári úton egy századfordulós bérház FÖLDSZINTJÉN található ez a teljeskörűen felújított és minden igényt kielégítő garzonlakás. Belső udvarra néz, ezért csendes és egész évben kellemes hőmérsékleten tartható. Konvektoros fűtés, zuhanyzós fürdőszoba, felszerelt konyha, kényelmes méretű galéria, ahol egy nagy méretű matrac is elfér. A LAKÁSRÓL A lakás teljesen felújított, gépesített. Cserélve lettek a vezetékek, a hideg- és melegburkolatok, illetve frissen van festve, így azonnal költözhető, vagy akár bérbe is adható. A nagy méretű ablakok redőnnyel felszereltek, a bejárati ajtó szabvány biztonsági ajtó. A nagy belmagasság miatt a térérzet kellemes, kis mérete ellenére egyáltalán nem zsúfolt a lakás. Jól bútorozható, így ha több tároló bútorokra van szükség, könnyen elhelyezhető a nappaliban. A vételár részét képezik a beépített bútorok, valamint a mosógép és az előszobai szekrény. A lakással együtt továbbá a bútorok, lakástextilek, dekorációk és kiegészítők is megvásárolhatóak külön megállapodás alapján. A lakás per-, teher- és igénymentes, a tulajdoni lapja tiszta, így azonnal birtokba adható. A KÖRNYÉKRŐL Újbuda frekventált helyén található a lakás, az utca végén áll meg a fonódó villamos, ahonnan könnyedén eljuthatunk minden nagyobb csomóponthoz. Az Allee bevásárlóközpont csupán 2 villamosmegállóra található. Itt átszállhatunk a 4-es metróra, vagy a 4-6-os villamosokra is. A közelben több egyetemi kampusz is található, így a lakás ideális választás egyetemistáknak is. Könnyen, gyorsan, jó áron kiadható, így tökéletes választás befektetők számára is. A lakás vételára KIEMELKEDŐ ÁR/ÉRTÉK ARÁNNYAL: 34,9 M forint (Ingatlanközvetítők segítségét köszönettel NEM KÉRJÜK!)

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Átlagos rezsiköltség:
18 500 Ft/hó

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 944 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 944 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY