Eladó lakás Budapest XI. kerület, Sasad-Sashegy XI. ker. 116 nm
Eladó lakás Budapest XI. kerület, Sasad-Sashegy XI. ker. 116 nm
Eladó lakás Budapest XI. kerület, Sasad-Sashegy XI. ker. 116 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 8087742
Frissítve: 2 napja

Budapest XI. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 175,75 millió Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 391 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
175,75 millió Ft
1 515 109 Ft/m²
449 495 EUR
3 874,96 EUR/m²
116 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet
Eladó, Sasad kedvelt kertvárosi részén, csendes átmenő forgalomtól mentes hegyvidéki hangulatú, nagyjából sík területen, kiváló közlekedés és ellátottság mellett, ritkán piacra kerülő 3 szobás lakás, 4 lakásos társasház első emeletén. Ideális méretű, jól berendezhető, tágas nagy szobák, minden helyiség ablakos, ablakokon redőny, világos, kiváló elosztás, nagy, 8m2 erkély. Összesen 116m2. A fürdőszobában zuhanykabin és kád is rendelkezésre áll. A nappaliban, Gree Dark komfort X, 3.5KW-os új klíma van, hűtésre, fűtésre. A lakószintek alatt 2 db. 2 állásos teremgarázs található, ahol a külön tárolók is helyet kaptak. A lakáshoz tartozik egy 14 m2-es tároló és egy külön helyrajzi számon lévő dupla garázs fele, amely 17m2. A garázs és a tároló ára a vételár részét képezi. A garázs előtt egy autó számára, saját kocsibeálló hely is rendelkezésre áll. Az ingatlanhoz ezen felül, a közös használatú telekterületen kívül, még egy kizárólagos használatú kertrész is tartozik. A mókusok, mindennapi jelenléte, csak hab a tortán. A ház külső megjelenése lapos tetős, modern stílusú épület. Gépkocsival, és gyalogosan is könnyen megközelíthető, a közelben közlekedik az 53-as busz. A közelben óvoda, bolt, étterem, játszótér, sportközpont, uszoda, gyógyszertár és esztétikai szalon is található, A Gazdagréti lakótelepen szinte minden üzlet és szolgáltatás megtalálható. Gyalogtávolságban eljuthatunk a Budaörsi úton közlekedő számtalan buszjárathoz, valamint az M4 végállomásához, ahonnan Buda főbb csomópontjai gyorsan és könnyen elérhető. Az M1-M7 autópálya gyors megközelíthetőséget biztosít a budaörsi bevásárlóközpontokhoz ( Praktiker, XXL-Lucz, ALDI, LIDLI, IKEA, Auchan,Tesco). Ingatlanosok Kérem, NE keressenek. Köszönöm a megértést.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Erkély:
8 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Átlagos rezsiköltség:
50 000 Ft/hó
villany
gáz
víz
csatorna
kocsibeálló
garázs
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
erkély
bútorozott
beépített konyhabútor
beépített szekrény
gépesített
kaputelefon
klíma
parkettás
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Pintér Judit
+36 30 211 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Pintér Judit
+36 30 211 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY