Eladó lakás Budapest XI. kerület, Madárhegy 146 nm
Eladó lakás Budapest XI. kerület, Madárhegy 146 nm
Eladó lakás Budapest XI. kerület, Madárhegy 146 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8091149
Referenciaszám: 315461
Frissítve: 2 napja

Budapest XI. kerület eladó téglalakás 4+1 fél szobás: 246 millió Ft

246 millió Ft
1 684 932 Ft/m²
146 m²
Alapterület
4+1 fél szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 713 955 Ft
Második évtől
974 339 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
KERTKAPCSOLATOS, N+4 SZOBÁS GARÁZSOS LAKÁS Madárhegy felső részén, teljesen beépült környéken nettó 146 nm-es, N+4 szobás, 2 fürdőszobás kertkapcsolatos hőszivattyús , panorámás lakás 246 M Ft-ért eladó. Az igényesen kialakított ingatlanban jól elkülönül a nappali és hálószoba részleg. Az előtér rejtett gardróbbal egyedi kialakítású. Az egész lakás egységes stílusú, a bútor és burkolattervezésnek köszönhetően. Hatalmas helység az amerikai konyhás nappali, mely AEG gépekkel van beépítve. Praktikus kamra és tároló egészíti ki a konyhát , így a tárolás nem jelent problémát. A hatalmas tereknek köszönhetően a nappaliban kényelmesen elfér az átlagon felüli méretű étkező-, és ülőgarnitúra is. Kellemes kandallótűz látványát is élvezhetjük. A DNY-i tájolásnak köszönhetően szép napfényes, világos a helyiség. Igazán szép teraszra (elektromos napfényvédős ) léphetünk ki innen, ami 35 nm nagyságú, és a szépen gondozott, szomszédoktól elszeparált kertbe vezet. A 3 hálószobához 2 gardrób és 2 fürdőszoba tartozik ( kád és hirdomasszázs zuhany ) MAGAS MŰSZAKI TARTALOM: -okosotthon rendszer -hőszivattyús padlófűtés és mennyezethűtés (alacsony energiaköltség ) -szobánként vezérelhető okos hűtés-fűtés - plusz gázcirkó és kandallófűtési lehetőség -automata elektromos redőny - szúnyogháló -riasztó és kiépített IT hálózat -csiszolható bambusz parketta - rejtett világításrendszer PARKOLÁS, TÁROLÓ Két gépkocsi parkolóhely és tároló (7 nm ) plusz 20 M Ft Kiváló helyen található az ingatlan: csendes de mégis könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel ( közelben a buszmegálló ). Bevásárlási lehetőségek, szolgáltatások gyalogtávolságra. Kiváló otthona lehet itt egy nagyobb családnak, vagy annak aki szereti a nagy tereket, kényelmet. Annak , akinek fontos a jó közlekedés , beépült elegáns környék és magas felszereltség. Igazi ritkaság ,hogy lépcső nélkül, egy szinten található egy ilyen nagy területű lakás. Várom érdeklődését további információkkal!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Újszerű
Építés éve:
2010
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
garázs
kertkapcsolatos
panoráma
terasz
riasztó

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Flick Zsuzsanna MEGAHOUSE GROUP : Madárhegyingatlan és Budaörsiházak iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 220 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Flick Zsuzsanna MEGAHOUSE GROUP : Madárhegyingatlan és Budaörsiházak iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 220 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY