Eladó lakás Budapest XI. kerület, Lágymányos 105 nm
Eladó lakás Budapest XI. kerület, Lágymányos 105 nm
Eladó lakás Budapest XI. kerület, Lágymányos 105 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8062662
Referenciaszám: U0046290
Frissítve: 17 napja

Budapest XI. kerület eladó téglalakás 5 szobás: 140 millió Ft

140 millió Ft
1 333 333 Ft/m²
105 m²
Alapterület
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 406 316 Ft
Második évtől
554 502 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ha unja már a túlárazott tucat lakásokat és szeretne egy olyan ingatlan tulajdonosa lenni, ami valóban kiemelkedik a tömegből, értékálló és egyedi, akkor ez a lehetőség Önre vár! A KÖRNYEZETRŐL: - Budapest, XI. kerület, Lágymányos. - Móricz Zsigmond körtér 10 percre. - Tömegközlekedés és infrastruktúra kiváló. - Az Allee bevásárlóközpont 5 perces sétatávolság. - A közelben minden elérhető, ami a hétköznapokhoz szükséges. - Parkolás az utcán, fizetős övezetben. A HÁZRÓL: - 1940-es években épült, 5 emeletes téglaépület. - Külső homlokzata jó, lépcsőháza átlagos állapotú. - A közös részeken az ablakok pár éve lettek kicserélve modern, műanyag keretes, hőszigetelt nyílászárókra. - A lakóközösség terve szerint a következő nagy beruházás a társasház belső homlokzatának szigetelése lesz. - Lakóközössége kifejezetten közvetlen, csendes és barátságos. AZ INGATLANRÓL: - Jelenleg a TETŐTÉR BEÉPÍTETLEN, a kivitelezési munkálatok a leendő tulajdonos igényeinek figyelembevételével kezdődnek el. - A kivitelezés során új acélvázas tetőszerkezet kerül kialakításra, 30 cm-es kőzetgyapot szigeteléssel, Tondach cserepezéssel. - A meglévő, építész iroda által készített tervek szerint nappali + 4 szobás, teraszos lakás kerül kialakításra. - 11 db Fakro rendszerű, 3 rétegű, fa tetőtéri ablak kerül beépítésre. - A belső válaszfalak 10-es ytong-ból vagy igény szerint gipszkartonból kerülnek kialakításra, - A belmagasság 265 cm lesz, a szerelvények az álmennyezet felett, illetve a padlózatban kerülnek elvezetésre. - A teljes elektromos hálózat a mai kornak megfelelő paraméterekkel kerül kialakításra. - Az ingatlan fűtése a leendő vevő egyedi igényének megfelelően klímával vagy hőszivattyúval lesz megoldva. - A kivitelezés során kialakításra kerül egy 13 m2-es terasz, mely az épületek közötti csendes belső zöld terület, illetve a Gellért hegy felé fog nézni. - A kerámia burkolatok, lamináltpadló, kapcsolók, szaniterek, megbeszélés szerint a vételár részét képzik. AZ INGATLAN MEGTEKINTHETŐ: - személyesen, - online személyes bejelentkezéssel. LÁTVÁNYTERVEK: - Az ingatlanról készült látványtervek nem a végleges állapotot, hanem a lakásban rejlő lehetőségeket kívánják bemutatni. - A végleges elosztás, illetve a felhasznált burkolatok egyedileg a leendő tulajdonos igényeinek megfelelően kerülnek véglegesítésre. További információkért, kérem keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
1940
Terasz:
13,4 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
terasz
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Baucsek Károly Otthon Centrum - XI. kerület - Bicskei utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Baucsek Károly Otthon Centrum - XI. kerület - Bicskei utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY