Eladó lakás Budapest XI. kerület, Lágymányos 61 nm
Eladó lakás Budapest XI. kerület, Lágymányos 61 nm
Eladó lakás Budapest XI. kerület, Lágymányos 61 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8043393
Referenciaszám: LK069708-4609513
Frissítve: 18 napja

Budapest XI. kerület eladó téglalakás 2+1 fél szobás: 62,9 millió Ft

62,9 millió Ft
1 031 148 Ft/m²
61 m²
Alapterület
2+1 fél szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 182 552 Ft
Második évtől
249 130 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Érdeklődő! Figyelmébe ajánlom ezt a panorámás, 4. emeleti, erkélyes, 61 nm-es, XI. kerületi lakást. Az ingatlan a Bogdánfy utca és az Irinyi József utca sarkán található 1963-ban épült, liftes, pillérvázas, téglaépületben. A jelenleg 3 szobás lakás erkélyéről az előttünk lévő parksáv fái felett, a Duna irányába, a Magyar Tudósok körútján lévő ELTE és BME épületekig ellátni. A szobák mérete: 21,75 nm, 14,9 nm és 6,2 nm. Az erkély 3,5 nm-es. Építésmódjának köszönhetően a legtöbb falnak nincs statikai szerepe… azok szabadon mozgathatóak, így akár a mellékelt amerikai konyhás nappali + 3 szobás elrendezések is kialakíthatóak. Az ingatlan fűtéséről egyedi mérős távhő gondoskodik lapradiátorokon keresztül, amely a melegvízzel együtt 10 000 Ft körüli átalány költséget jelent a tulajdonosoknak. Az egyetemek és kollégiumok közelsége miatt akár jelenlegi állapotában is bérbe adható, de egy átalakítással egybekötött felújítás is megtérül a kiadás havidíjában. A fűtésgépészetre nem kell külön költeni, így a felújítás költsége kedvezőbb a nagypolgári lakásokéhoz képest. Gyorsan megközelíthető a Duna part, Újbuda központ, a BME teljes területe, az ELTE budai campusa, a Móricz Zsigmond körtér, illetve a 4-6 villamosoknak köszönhetően az egész belváros. A kerületi lakosoknak a parkolás ingyenes. Az út túloldalán a Tüskecsarnok környékén számos sportolási lehetőség elérhető az úszástól, a fitnesszen át a teniszezésig. Egy SPAR található az épület mögött, illetve további számos bevásárlási lehetőség adott a környéken. Ha fiatal szülőként költözne, akkor a közvetlen közelben bölcsödét és óvodát is talál. Jó szívvel ajánlom, belvárosközeli, XI. kerületi lakást keresők számára, azoknak akiknek fontos az egyetemek vagy az Infopark közelsége, illetve befektetésnek. Hívjon bizalommal, akár hétvégén is, ha ajánlatom felkeltette az érdeklődését!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Építés éve:
1963
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vad József Duna House Béke tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 425 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vad József Duna House Béke tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 425 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY