Eladó lakás Budapest X. kerület 30 nm
Eladó lakás Budapest X. kerület 30 nm
Eladó lakás Budapest X. kerület 30 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8075710
Referenciaszám: LK089526
Frissítve: 13 napja

Budapest X. kerület eladó téglalakás 1 szobás: 29,9 millió Ft

29,9 millió Ft
996 667 Ft/m²
30 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 86 777 Ft
Második évtől
118 426 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
KIVÁLÓ ELHELYEZKEDÉS, KOMFORT és ALACSONY REZSI által nyújtott előnyök! Egyedi LEHETŐSÉG, CSAK KÖLTÖZNI KELL!30 nm-es, ALACSONY REZSIJŰ, 1 nappali és fekvő galériázott lakás, Budapest X.kerületének KÖZKEDVELT részén, a Kőbányai vasútállomástól 10 perc sétára, a gyönyörű - Lechner Ödön által tervezett -Szent László templom közelében. Ennek a társasházi közösségnek épülethomlokzata is műemlék védett,az udvarban 6 külön bejáratú lakás van, kultúrált szomszédokkal. Így csendes, nyugodt lakhatásra számíthat az új tulajdonos. Kiadásra is kiválóan alkalmas. A Szent László Gimnázium mellett,a zeneiskola is itt található a közvetlen közelben, igazán KŐBÁNYA SZÍVÉBEN, a Mázsa térhez is közel helyezkedik el. Innen a közlekedés vonattal és buszokkal, villamossal kiváló a város bármely irányába.Az ingatlant MINŐSÉGI ANYAGOK jellemzik. Villany és vízvezetékek lettek cserélve, a konyhás előtérből a nappali nyílik jobbra, egy lépcső vezet a fekvőgalériára. A szoba 2 ablaka szúnyoghálóval is ellátott, műanyag nyílászárókkal. Parapetes gáz cirkó plusz 1 radiátor is van a szobában. A konyhából tudunk az ablakos zuhanyzós WC helyiségbe jutni. Van padlástér és a pince  tároló is száraz. Még anno a legnagyobb igényességgel lettek kialakítva.A ház külső felújítása már elkezdődött, a belső részek és a tető pedig a tervezés alatt állnak. Közös költség 6550 Ft, a gáz, villany- és víz fogyasztás alapján fizetendő. Az IDEÁLIS ELHELYEZKEDÉSÉNEK köszönhetően remekül hasznosítható saját tulajdonként, vagy befektetésként is NYERŐ választás. Várom a megkeresést,  rugalmasan megtekinthető!A Duna House teljes kínálatával kapcsolatban is várom a megkeresést. 

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1900
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Duna House - Budafok, Promontor Udvar Duna House - Budafok, Promontor Udvar Az iroda összes hirdetése
+36 30 830 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Duna House - Budafok, Promontor Udvar Duna House - Budafok, Promontor Udvar Az iroda összes hirdetése
+36 30 830 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY