Eladó lakás Budapest X. kerület 77 nm
Eladó lakás Budapest X. kerület 77 nm
Eladó lakás Budapest X. kerület 77 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8070017
Referenciaszám: 209001463
Frissítve: 17 napja

Budapest X. kerület eladó téglalakás 1+3 fél szobás: 82,9 millió Ft

82,9 millió Ft
1 076 623 Ft/m²
77 m²
Alapterület
1+3 fél szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 240 597 Ft
Második évtől
328 344 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
1+3 félszobás AZONNAL KÖLTÖZHETŐ lakás eladó a Csajkovszkij Park szomszédságában   Az eladásra kínált ingatlan egy 2010-ben épült LIFTES szigetelt társasház 2. emeletén helyezkedik el, 77 nm-es, 8 nm erkéllyel, 4 nm tárolóval.   Helyiségek: Előszoba, nappali konyhával, 3 hálószoba, fürdőszoba, WC, erkély   Burkolatok járólap és laminált parketta, nyílászárók korszerű műanyagok, bejárati ajtó biztonsági, az ingatlan frissen lett festve és AZONNAL KÖLTÖZHETŐ.   Költségek: Közös költség 10.000.- Ft/hó, fűtés házközponti egyedi méréssel, átlag 5-6.000 Ft havonta, víz és villany szintén egyedi fogyasztás alapján.    A tágas előszobából a nappaliba érünk, ahonnan kiléphetünk a társasház közös udvarára néző fedett erkélyre, mely délnyugati fekvésű. Az egyedi tervezésű konyha jól felszerelt, gépesített. A hálószobák a Csajkovszkij park felé néznek, északkeleti fekvésűek.   A lakáshoz külön helyrajzi számon 2 tároló is tartozik a pincében, mely a vételár részét képezi.  A lépcsőház rendezett, lift felújítása hamarosan kezdődik pályázati pénzből, a kert parkosított, kis játszótérrel ideális kisgyermekes családoknak is.   Az utcán ingyenes a parkolás, a ház előtt mindig van szabad hely.       Ajánlom fiataloknak, családosoknak, pároknak, vagy befektetési céllal is. Az ingatlan tehermentes, fizetés után birtokba is vehető.   Infrastruktúra jó, közlekedés bármilyen irányban kiváló, buszmegálló a házzal szemben található. A ház aljában bevásárlási lehetőség is adott.      Hívjon a hét bármely napján, rugalmasan tudom mutatni.            

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
2010
Energetikai besorolás:
C
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
gépesített
vízórás
hőszigetelt
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dobák Dorottya Egylet.hu Az iroda összes hirdetése
+36 70 774 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dobák Dorottya Egylet.hu Az iroda összes hirdetése
+36 70 774 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY