Eladó lakás Budapest VIII. kerület 102 nm
Eladó lakás Budapest VIII. kerület 102 nm
Eladó lakás Budapest VIII. kerület 102 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8090188
Referenciaszám: M261342-4631446
Frissítve: 1 napja

Budapest VIII. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 66 millió Ft

66 millió Ft
647 059 Ft/m²
102 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 191 549 Ft
Második évtől
261 408 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
BEFEKTETŐK FIGYELMÉBE!!! Kivételes lehetőség: két lakássá vagy három apartmanná alakítható rövid és hosszútávú kiadásra is alkalmas ingatlan eladó! ***KIVÁLÓ ÁR-ÉRTÉK ARÁNYÚ, NAPFÉNYES NAGYPOLGÁRI LAKÁS ELADÓ a VIII. kerület belvárosi részén.*** A Corvin negyedtől pár perc sétára elhelyezkedő 102 m2-es lakás az 1. emeleten helyezkedik el. Jelenleg 3 szobás; a lakásba belépve tágas nagypolgári előszoba fogad, innen nyílik a 36 nm-es elegáns nappali, melyből két nagyméretű szoba (20 nm, 13,5 nm +galéria) közelíthető meg. A konyha gépesített, nagy méretének köszönhetően étkezőként is funkcionál. A lakás déli fekvésű, a szobák ablakai csendes kisforgalmú utcára néznek, a konyha-étkező a belső udvarra tájolt. Az ingatlan pár évvel ezelőtt részleges felújításon esett át: cserélték a villany- és gázvezetékeket, felújították a vízvezetékeket, ahol szükséges volt. Az előszoba és a szobák új melegburkolatot, laminált parketta borítást kaptak, a falak is újszerűek. A lakás remek elosztásának köszönhetően számos átalakítási lehetőség adott, a főbejáraton belépve a tágas előszobából két külön bejáratú lakás vagy akár három apartman is kialakítható, de akár jelenlegi formájában is azonnal bérbe adható. Airbnb és hosszútávú bérbeadás is lehetséges! A fűtést gáz-cirkó biztosítja. A közös költség felújítási alappal együtt: 25.600 Ft A lakás egy régi polgári ház 1. emeletén található. A társasház lakóközössége összetartó, ennek köszönhetően a ház folyamatosan újul meg. Nemrég cserélték a gázvezetékeket, a tető és a kémények is jó állapotúak. Következő lépésként - elfogadott közgyűlési határozat alapján - a lépcsőház felújítása következik. A környék infrastruktúrája (élelmiszerboltok, pékség, éjjel-nappal nyitva tartó patika, Corvin Plaza, parkok, játszótér, iskola, óvoda, egyetemek mind sétatávolságra) és közlekedése (1, 1M, 28, 28A, 37, 37A, 41, 62-es villamos, a 9, 99 busz, valamint a 72M, 83M troli megállója pár perc sétával elérhető) is kiváló. Befektetőknek, vagy nagyobb családoknak tökéletes választás! Jó lokáció, rendezett társasház, sok lehetőséget rejt magában a lakás. Egyetemek (ELTE, BME, Corvinus, SOTE) 15 perc alatt megközelíthetőek. Az ingatlan per-, teher- és igénymentes. Lakásbeszámítási lehetőség egyedi megállapodás alapján. Kérdés esetén forduljanak hozzám bizalommal, akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1890
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Orvos András Otp Ingatlanpont Fő utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 535 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Orvos András Otp Ingatlanpont Fő utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 535 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY