Eladó lakás Budapest VIII. kerület 24 nm
Eladó lakás Budapest VIII. kerület 24 nm
Eladó lakás Budapest VIII. kerület 24 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7994185
Referenciaszám: 888086
Frissítve: 17 napja

Budapest VIII. kerület eladó téglalakás 1 szobás: 23,8 millió Ft

23,8 millió Ft
991 667 Ft/m²
24 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 69 074 Ft
Második évtől
94 265 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Földszinti Lakás Budapest VIII. kerületében Kiváló lehetőség első lakásként vagy befektetési céllal! Eladásra kínálok egy 24 m2-es földszinti lakást Budapest VIII. kerületében. Az ingatlan 2021-ben teljes körű felújításon esett át, mely során a nyílászárók, villanyvezetékek és padlóburkolatok is kicserélésre kerültek. Az előszobában és konyhában járólap, míg a szobában laminált padló található. A melegvizet egy 3 éve beszerelt villanybojler biztosítja. Az ingatlanban hűtő-fűtő klíma és infrapanelek is elhelyezésre kerültek. A fűtés lehetősége gázkonvektorral, infra fűtőtesttel és klímával is biztosított. A társasház közössége nyugodt és gondoskodó. A társasház tiszta és rendezett környezetet biztosít. Az ingatlan elhelyezkedése kiváló: mindössze 5 perc sétára található a Nemzeti Közszolgálati Egyetem, a Corvin Plaza és a 3-as metróvonal. A 9-es busz megállója is mindössze 2 perc sétára van, mely két megállóval közelíthető meg a körút. A környéken könnyen elérhetőek gyógyszertárak és élelmiszerüzletek is. Havi költségek: Közös költség: 18 000.- Ft, mely tartalmazza a felújítási alapot, szemétszállítási díjat és közös terek takarítását. Víz: fogyasztás alapján Villany: fogyasztás alapján Gáz: fogyasztás alapján Ne hagyja ki ezt a tökéletes lehetőséget! Az ingatlan képeken látható bútorokkal is értékesíthető, így csak költöznie kell!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás:
D
bútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Péter Alberlet.hu Ingatlan Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 935 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Péter Alberlet.hu Ingatlan Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 935 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY