Eladó lakás Budapest VIII. kerület, Orczy út 78 nm
Eladó lakás Budapest VIII. kerület, Orczy út 78 nm
Eladó lakás Budapest VIII. kerület, Orczy út 78 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7925489
Referenciaszám: 205703946
Frissítve: 17 napja

Budapest VIII. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 44,99 millió Ft

44,99 millió Ft
576 795 Ft/m²
78 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 130 572 Ft
Második évtől
178 193 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ezt a nagypolgári stílusú különleges adottságokkal, tágas terekkel rendelkező 78m2-es 2 szobás napfényes, teljeskörűen felújítandó 3. emeleti lakást ajánlanám azoknak, akik szeretik a mozgást maguk körül, és nem ilyednek meg egy nagyobb felújítástól sem. Továbbá akik nagy terekre vágynak, és maguk szeretnék kialakítani az álomotthonukat. Ebben az ingatlanban rengeteg elképzelés válhat valóra, a jó formálhatóságának köszönhetően. Az ingatlan alkalmas egy luxus otthon kialakítására, na de beszéljenek a képek, sőt inkább tekintse meg élőben, mert jelen állapotában sem fog csalódást okozni! A villanyvezetékek 10 éve felújításra kerültek, így erre már nem lesz gondja. A ház folyamatosan karbantartott, 3 éve a tető, illetve a lift is felújításra került, és nem utolsó sorban jó lakóközösséggel rendelkezik. A közelben minden olyan szolgáltatás megtalálható amire a mindennapokban szüksége lehet. (Aldi, gyógyszertár, pékség) Az Orczy kert pár perces sétára található, ami kellemes kikapcsolódást nyújt a közelben élőknek. Közlekedés szempontjából is kiváló a busz és a villamos megálló is egy karnyújtásnyira, ahonnan, a belváros a Keleti pályaudvar 5-10 perc alatt elérhető. Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető. Igény szerint bútorozottan is eladó. Nekem az ingatlanban a különleges adottságai és a formálhatósága tetszik a legjobban. Ha Önnek is úgy tetszik, mint nekem, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon és vásárolja meg mielőbb! Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.                           

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
bútorozott
vízórás
lift
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csendes Valéria Büki Immobilien Az iroda összes hirdetése
+36 20 468 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csendes Valéria Büki Immobilien Az iroda összes hirdetése
+36 20 468 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY