Eladó lakás Budapest VIII. kerület 72 nm
Eladó lakás Budapest VIII. kerület 72 nm
Eladó lakás Budapest VIII. kerület 72 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7839517
Referenciaszám: 149658
Frissítve: 18 napja

Budapest VIII. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 79,9 millió Ft

79,9 millió Ft
1 109 722 Ft/m²
72 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 231 890 Ft
Második évtől
316 462 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
*** Fiatalos, egyedi, beleszeretős *** Eladó a VIII. kerületben, a József körúton, egy 72 m2–es, nappali + 2 hálószobás, teljeskörűen felújított lakás. A lakás a József körúton, a belváros szívében található, a turisták által kedvelt részen. A társasház földszint + 3 emeletes, neobarokk stílusjegyeket hordoz. A lakás a második emeleten található. Lift nincs a házban. A lakást a közelmúltban teljes körűen felújították, új az elektromos hálózat, új a gáz- és vízhálózat és újak a külső-belső nyílászárók is. A laminált parketta, a modern beltéri ajtók, az álmennyezetbe épített rejtett világítás, az amerikai-konyhás nappali egy újépítésű ingatlan hangulatát teremtik meg ebben a nagypolgári lakásban. Egy igazán élhető, fiatalos otthon, ami minőségi anyagok felhasználásával, gondos tervezéssel lett felújítva. Az egész lakás világos, napfényes. Az előszoba tágas, a hálószobák nagy méretűek. Az egyik hálószoba teljes falát egy beépített gardróbszekrény borítja, melyből egy rejtett ajtón keresztül a fürdőszobába jutunk. A lakásban 2 fürdőszoba található, az egyikben zuhanyzó+wc, a másikban kád található, mindkettő ablakos. A műanyag hő és hangszigetelő nyílászárók az utcafronton redőnnyel felszereltek. Az amerikai-konyhás nappali tágas, baráti, családi összejövetelekre is kiváló méretű. A magasfényű konyhabútor teljesen gépesített (sütő, főzőlap, elszívó, mosogatógép, hűtő), a bútorok és a gépek a vételár részét képezik. A konyha színei harmonizálnak a nappali tónusaival. Fiatalos, trendi, de mégis elegáns hangulatot árasztó bútorok és burkolatok is mind a tulajdonos jó stílusérzékét dicsérik. A nappali és egyik háló nyugati tájolású, világos, utcára néző a másik hálószoba ablaka a belső udvarra néz. A lakásban 3 db hűtő-fűtő klíma van felszerelve. A fűtés és melegvíz kondenzációs gázkazánról üzemel. Minden fogyasztás egyedileg mérhető (víz, gáz, villanyóra van). A közös költség: 30.000.- Ft/hó, ami a szemétszállítást is tartalmazza. A házban az Airbnb engedélyezett! A lakás központi elhelyezkedésének köszönhetően több fontos tömegközlekedési eszközök (4-6 villamos, M2 és M4 metró, buszok, éjszakai buszok) sétatávolságon belül, pillanatok alatt elérhetők. Az ingatlan per-, tehermentes, rövid időn belül költözhető. A lakás hitelre, CSOK hitelre is megvásárolható. Ne maradjon le róla, hívjon, egyeztessünk időpontot, a személyes megtekintésre.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1892
Energetikai besorolás:
D
amerikai konyha
beépített szekrény
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Garabits Tamás Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 940 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Garabits Tamás Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 940 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY