Eladó lakás Budapest VIII. kerület, Józsefváros (Nagykörúton kívül) 95 nm
Eladó lakás Budapest VIII. kerület, Józsefváros (Nagykörúton kívül) 95 nm
Eladó lakás Budapest VIII. kerület, Józsefváros (Nagykörúton kívül) 95 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 7703246
Referenciaszám: 360091006-7
Feltöltve: 16 napja

Budapest VIII. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 59,5 millió Ft

59,5 millió Ft
626 316 Ft/m²
95 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
félemelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 172 684 Ft
Második évtől
235 663 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A II. János Pál pápa térnél eladó egy 95 nm-es, 3 szobás, JÓ ÁLLAPOTÚ NAGYPOLGÁRI lakás. Az M4-es metró kijáratából már látjuk is az épületet, csak a zebrán kell átsétálni. FIGYELEM! AZ INGATLANBAN NAGY LEHETŐSÉG REJLIK. A 38 nm-es nappaliból (mely eleve 2 külön szoba volt ) minimális ráfordítással, még egy plusz szobát könnyen ki lehet alakítani. A lakás harmadik, udvari szobájából pedig egy zuhanyzós fürdőszoba is létrehozható. Ha befektetésben gondolkodik, kiadásra szánja az ingatlant maximalizálni tudja bevételét! JÖJJÖN EL, GYŐZÖDJÖN MEG RÓLA ÖN IS! A bérlők pihenése maximálisan biztosított, hiszen az ablakok a kis forgalmú mellékutcára néznek, nem zajosak. Közlekedés szempontjából viszont ideális, hiszen az M4 1 percre, a Blaha Lujza tér pedig 1 villamos megállóra található. A kerület egyik LEGSZEBB FELÚJÍTOTT LAKÓÉPÜLETE 1912-ben épült EKLEKTIKUS stílusban. A főváros városképe és történelme szempontjából meghatározó épület HELYI VÉDELEM ALATT ÁLL. A LIFTES társasház JÓ ÁLLAPOTÚ, folyamatosan karbantartott, rendezett. Az elmúlt 5 évben ÚJULT MEG a ház ELEKTROMOS HÁLÓZATA, a TETŐSZERKEZET és a LÉPCSŐHÁZ is. A II. János Pál pápa tér is szépen megújult, PARKOSÍTOTTÁK, CSALÁDI SZABADIDŐPARKOT alakítottak ki. Sétányok, futókör, fitneszpálya jött létre, felújították a játszóteret is a modern kor elvárásainak megfelelően. A lakás irányára : 57,9 Millió Ft. Az ÖSSZKOMFORTOS, kifejezetten JÓ ELOSZTÁSÚ, D-i tájolású ingatlan ablakai az egyirányú CSENDES mellékutcára néznek. A TÁGAS, VILÁGOS lakás a hétszintes lakóépület első emeletén helyezkedik el. A NAGY BELMAGASSÁG (3,65 m) még inkább fokozza tágas érzetünket, a hatalmas ablakfelületeknek köszönhetően pedig télen-nyáron kellő fénnyel árasztják el a lakást. A KÁDAS fürdőszoba és a WC külön helyiségben található. KAMRA is rendelkezésre áll. A nappali + 2 hálószobás lakás jó állapotú, kitűnő lehetőség akár befektetés vagy ingatlan bérbeadás céljából. Az ingatlan fűtéséről gázkonvektor, a melegvíz ellátásáról gázüzemű átfolyós vízmelegítő gondoskodik. A szobák parkettával, a vizes helyiségek kerámia járólappal burkoltak. A közös költség 16.500 Ft havonta, ami tartalmazza a felújítási alapot, a víz/csatorna díjat, a szemétszállítás, a közös villanyfogyasztás, a lépcsőház takarítás és a társasház biztosítást is. Saját tároló is rendelkezésre áll. Parkolás az utcán, közterületen lehetséges. Kiváló INFRASTRUKTÚRA, kitűnő TÖMEGKÖZLEKEDÉS, közelben iskola, játszótér, bank, rendelő, bevásárlási lehetőség, a TELEKI TÉRI PIAC (1 megálló), Aréna Bevásárlóközpont - minden megtalálható. Az M4 metró, busz (5, 7, 99, 110, 112), villamosmegálló (28, 37, 62) valamint a 4-6-os villamos a felszíni tömegközlekedési hálózat legfontosabb vonala a közelben, így a város bármely pontja könnyen, gyorsan elérhető. Ha tapasztalt, lelkiismeretes, képzett profi szakemberre van szüksége, akkor Családi Ingatlan.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Baczynski Eszter Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 30 696 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Baczynski Eszter Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 30 696 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY