Eladó lakás Budapest VIII. kerület, Csarnoknegyed, Tolnai Lajos utca 26 180 nm
Eladó lakás Budapest VIII. kerület, Csarnoknegyed, Tolnai Lajos utca 26 180 nm
Eladó lakás Budapest VIII. kerület, Csarnoknegyed, Tolnai Lajos utca 26 180 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7869001
Frissítve: 6 hónapja

Budapest VIII. kerület eladó téglalakás 4 szobás: 225 millió Ft

225 millió Ft
1 250 000 Ft/m²
180 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
6. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Figyelem!Saját adatokkal elvégezhető hitelkalkuláció 2024. 05. 05. 1:30 és 2024. 05. 05. 3:45 között nem érhető el, kérj visszahívást és az OTP Bank kollégája telefonon elvégzi a hitelkalkulációt.
Havi törlesztőrészlet 653 007 Ft
Második évtől
891 163 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Tolnai Residence-ben található exkluzív Penthouse lakás igazi kuriózum! A 107 nm-es, jó elosztású belső részhez tágas, 147 nm-es terasz kapcsolódik, amelyről 360 fokos panoráma nyílik a városra. Az ingatlan duplakomfortos, belső kétszintes. Az emelet amerikai konyhás nappalijából a teljesen intim napozó teraszra léphetünk ki, amelynél még egy jacuzzi kiépítésére is gondoltak. A tágas terasz/kert kiválóan alkalmas akár nagyobb összejövetelek megrendezésére, grillpartikra, vagy éppen csak nyugodt pihenésre a napsütésben a város fölött mindenféle zavaró hatástól mentesen. Az újépítésű lakásban lehetőség van a beruházó által tervezett, vagy akár a vevő által elképzelt enteriőr kialakítására is. A Tolnai Residence-t 2022-ben adták át magas minőségű műszaki tartalommal az itt lakók kényelmét szolgálva. A társasház 54 lakásos, engedélyezett a rövidtávú kiadás, ezért befektetési szempontból is ideális. A fűtésről-hűtésről és a melegvíz-ellátásról hőszivattyús mennyezeti és falfűtés gondoskodik kiegészítve padlófűtéssel. Energetikai besorolása AA++. A hőellátási rendszer minden lakásban külön, szoba termosztátról szabályozható. A környék infrastruktúrája jobb nem is lehetne. Vásárcsarnok, boltok, Vaj pékség, éttermek stb. 1 percen belül elérhetőek. Szinte minden megtalálható a közelben, ami a nagyvárosi életvitelhez elengedhetetlen! Megannyi bevásárlási-, szórakozási-, és kulturális lehetőség várja az ide költözőt. A közlekedés is magáért beszél, hiszen két metróvonal, villamos, több troli és buszjárat szinte azonnal elérhető. Közlekedés M2, M4 metróval, 4-6 villamossal a leggyorsabban megoldható. A sétáló utcává avanzsálódott Déri Miksa utca felújítása már befejeződött, a Rákóczi tér és Bacsó Béla utca felújítását az önkormányzat ősszel kezdi el, így komoly értéknövekedési potenciál van a lakásban. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem, keressen bizalommal! A lakás rugalmasan megtekinthető.Az ingatlan per- és tehermentes, tulajdoni lapja tiszta és rendezett. Lakberendezői csapatunk szívesen áll a rendelkezésére! Hitelügyintézésben, illetve ingyenes tanácsadásban segítünk, továbbá az iroda ügyvédje kedvezményes áron áll ügyfeleink rendelkezésére. Hívjon bármikor, a DELTA FORCE csapata elérhető a hét bármely napján! Amennyiben elakadt a lakás értékesítésében, írjon, hívjon nyugodtan. Garantálom, hogy megtaláljuk rá a megoldást!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
7
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Mennyezeti hűtés-fűtés
Építés éve:
2022
Energetikai besorolás:
AA++ (2016-2023-as besorolás)
villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
duplakomfortos
garázs
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
panoráma
amerikai konyha
terasz
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bak Gergely Bálint Delta Force Az iroda összes hirdetése
+36 30 659 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bak Gergely Bálint Delta Force Az iroda összes hirdetése
+36 30 659 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY