Eladó lakás Budapest VII. kerület 88 nm
Eladó lakás Budapest VII. kerület 88 nm
Eladó lakás Budapest VII. kerület 88 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8081405
Referenciaszám: 360501029-786
Frissítve: ma

Budapest VII. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 84,9 millió Ft

84,9 millió Ft
964 772 Ft/m²
88 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 246 401 Ft
Második évtől
336 266 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
*** MOST ITT A NAGY LEHETŐSÉG! ***   A közkedvelt és népszerű Belső-Erzsébetvárosban, a Zsinagógától 5 perc sétára, a Dohány utcában kínáljuk megvételre, ezt a kiváló lokációnál elhelyezkedő, 88 m2-s, 2 utcai fekvésű szobával rendelkező, nagyszerű lehetőségeket kínáló otthont. Az épület 1928-ban épült, neobarokk stílusban és a Dohány utca felé nyíló oszlopdíszes kapubejárója impozáns megjelenésű, kovácsoltvas zászlótartókkal, kandeláberekkel díszített. A szépen karbantartott belső térrel valamint lifttel is rendelkező ház 4. emeleten található az ingatlan. A HÁZBAN AZ AIRBNB NINCS TILTVA, ILLETVE MÁR TÖBB RÖVID TÁVÚ KIADÁS IS ÜZEMEL BENNE!!! A lakás, a következő helyiségekből áll: közlekedő, konyha étkezővel, kamra, fürdőszoba + mellékhelyiség, 2 szoba. Fűtése házközponti, radiátoros hőleadással. A szobák légkondicionálóval felszereltek. Állapota összességében jónak mondható. Tisztasági felújítást követően, akár azonnal lakható. A közös költség 30.000 Ft/hó, ami tartalmazza a fűtést, a vízdíjat és a szemétdíjat is. A vételár a bútorokat (konyha bútor esetében gépek nélkül) és a finn szaunát is tartalmazza. Az ingatlan a klasszikus buli-negyed, illetve a turisták által is közkedvelt úticélok kellős közepén található. Megtalálhatóak a közelben éttermek, kávézók, múzeumok, Zsinagóga, Astoria, Deák Tér, ELTE, Semmelweis egyetem, Eötvös Loránd Bölcsésztudományi kara, és még megannyi bevásárlási-, szórakozási- és kulturális lehetőség 
is egyaránt! Közlekedés szempontjából többek között Metróvonalak, Trolik, Buszok, Villamosvonalak is percek alatt elérhetőek.
 Az ingatlan per-,teher- és igénymentes, akár azonnal birtokba vehető. Amennyiben kérdése lenne, vagy szeretné megtekinteni személyesen, kérem hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
1928
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
csendes
világos
beépített konyhabútor
beépített szekrény
lift
kaputelefon
klíma
biztonsági ajtórács

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Róbert Tipp Ingatlan Kft Az iroda összes hirdetése
+36 20 314 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Róbert Tipp Ingatlan Kft Az iroda összes hirdetése
+36 20 314 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY