Eladó lakás Budapest VII. kerület 50 nm
Eladó lakás Budapest VII. kerület 50 nm
Eladó lakás Budapest VII. kerület 50 nm
+2 fotó
Hirdetéskód: 8072858
Referenciaszám: LK015612
Frissítve: 20 napja

Budapest VII. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 42 millió Ft

42 millió Ft
840 000 Ft/m²
50 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 121 895 Ft
Második évtől
166 350 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Befektetési lehetőség VII. kerület Dob utcában AIRBNB ENGEDÉLLYEL!  75 nm/ 42 mio**For english, contact me by phone or email.**Eladásra kínálunk a VII. kerület szívében, a körúttól két sarokra lévő, különleges hangulatú, belső zöld udvaros társasház földszintjén elhelyezkedő, 2 szobás,  nagy belmagasságú, jól alakítható, airbnb engedéllyel rendelkező, felújítandó lakást. LOKÁCIÓ:Budapest belvárosa számos kulturális, gasztronómiai és szórakozási lehetőséget kínál mind a lakóknak, mind a turistáknak. A környék infrastruktúrája kiváló; könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel, így a mindennapi élethez szükséges tevékenységek könnyedén és gyorsan elvégezhetőek.A HÁZ:- körfolyosós polgári társasház- különleges, belső zöld udvarral- 2 emeletes- a lakóközösség által szépen rendben tartott- stabil anyagi háttér- a rövidtávú kiadást támogatja a házA LAKÁS:- alapterülete 50 nm, galériákkal együtt kb. 75 nm- 2 tágas szobával, az egyik utcai, a másik udvari nézetű- a villany- és vízvezetékek felújtása, illetve a nyílászárók cseréje megtörtént - 2023-ban szerelték be a hűtő/fűtő klímát, mely jelenleg a lakás teljes fűtéséről gondoskodik- a közös költség 18 ezer Ft, mely tartalmazza a korlátlan vízfogyasztást is- a kivételesen nagy (410 cm) belmagasságnak köszönhetően remekül galériázhatóElosztása: - konyha- fürdő- wc- 2 egész szoba állógalériával AJÁNLOM:Ez a lakás kiváló befektetési lehetőség azok számára, akik a Budapest belvárosának dinamizmusát és a környék gazdagságát keresik, de fiataloknak, első otthonnak is jó választás lehet remek elhelyezkedésének köszönhetően.Vegye fel velünk a kapcsolatot, és tegyen szert erre a kivételes ingatlanra!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1930
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Grélinger Réka Duna House - Budafok, Promontor Udvar Az iroda összes hirdetése
+36 70 626 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Grélinger Réka Duna House - Budafok, Promontor Udvar Az iroda összes hirdetése
+36 70 626 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY