Eladó lakás Budapest VII. kerület 82 nm
Eladó lakás Budapest VII. kerület 82 nm
Eladó lakás Budapest VII. kerület 82 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7998649
Referenciaszám: H481568
Frissítve: 19 napja

Budapest VII. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 129 millió Ft

129 millió Ft
1 573 171 Ft/m²
82 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 374 391 Ft
Második évtől
510 934 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Airbnb engedéllyel rendelkező, Erzsébet körúton elhelyezkedő, magas emeleti, teljeskörűen felújított eladó lakás ! Környezetében a világhírű New York Café, 5csillagos Hotelek, színházak, kávézók, nemzetközi éttermek megtalálhatóak. Igény esetén a kiváló tömegközlekedés szolgáltatásait is élvezhetik az itt élők. Utcai nézetű, minőségi anyagokkal felújított, bútorozott és gépesített lakás. Már csak a személyes holmiját kell hoznia, a teljes berendezést a vételár tartalmazza. Nappali-konyha, 2 hálószoba + 2 fürdőszoba, valamint tágas közlekedő került kialakításra, ahol beépített szekrények teszik komfortosabbá az ingatlant. Ahogy belépünk az ajtón balra található a berendezett hálószoba saját fürdőszobával, zuhanyzóval és WC. Az előszobából nyílik a másik fürdőszoba-WC, illetve az amerikai konyha-nappali, ágyazható ülőgarnitúrával. Ebből a helyiségből érkezünk a másik hálószobába, ami szintén bútorozott. A konyha felszereltsége: indukciós tűzhely, sütő, mosogatógép, beépített kombinált hűtő és beépített mikró. A lakás fűtése hűtő-fűtő klímával és Nobo falpanellel. A társasház rendezett folyamatosan szépül. Hűtő-fűtő klíma Magas emeleti elhelyezkedésű, a belvárosi pezsgő élet zaja az ingatlanban nem érzékelhető. Új nyílászárók lettek beépítve. A társasház folyamatosan karbantartott, liftes. Tehermentes ingatlan, vételár megfizetést követően azonnal birtokba vehető. Remek lehetőség befektetők számára, új otthonukat kereső ügyfeleinknek egyaránt. Megtekintés előtt időpont egyeztetése szükséges. Várom hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1930
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tarrósi Szilvia Otthon Centrum - V. kerület - Hild tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tarrósi Szilvia Otthon Centrum - V. kerület - Hild tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY