Eladó lakás Budapest VII. kerület 169 nm
Eladó lakás Budapest VII. kerület 169 nm
Eladó lakás Budapest VII. kerület 169 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7998050
Referenciaszám: LK072595
Frissítve: ma

Budapest VII. kerület eladó téglalakás 5 szobás: 413,18 millió Ft

413,18 millió Ft
2 444 837 Ft/m²
169 m²
Alapterület
5 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 199 146 Ft
Második évtől
1 636 482 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ne hagyja ki ezt a ritkán adódó lehetőséget, hogy otthonra leljen Budapest egyik legkeresettebb részén. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és tegyen egy lépést álmai otthona felé! Ez a háromszintes házban található, kiváló állapotú ingatlan a város szívében, mindössze néhány lépésre a W Budapest hotel és az Operaház pompás épületétől, ami garantálja, hogy a kulturális élet középpontjában élhessen.A lakás tágas és jól megvilágított, amit a jó fényviszonyok és a nagy ablakok biztosítanak, melyek az utcára néznek. A modern, hívó típusú lift megkönnyíti a három emelet közötti közlekedést, így ez az ingatlan kényelmes otthona lehet bárkinek, aki értékeli az elegancia és a luxus.A fűtésről gáz cirkó rendszer gondoskodik, amely hatékony és gazdaságos megoldást nyújt a lakás melegen tartására a hideg hónapokban. Az ingatlan állapota nagyon jó, ami azt jelenti, hogy az új tulajdonos azonnal beköltözhet, anélkül, hogy jelentős felújítási munkálatokat kellene végeznie.A lakás helyszíne ideális azok számára, akik szeretnének részesei lenni a város pezsgő kulturális életének. Itt minden a kényelemről és a stílusról szól, a környék tele van minőségi éttermekkel, kávézókkal és üzletekkel.Amennyiben szeretné megtekinteni várom megtisztelő hívását !

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1879
Erkély:
4 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Cserta Andrea Duna House - Mária tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 275 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Cserta Andrea Duna House - Mária tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 275 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY