Eladó lakás Budapest VII. kerület 64 nm
Eladó lakás Budapest VII. kerület 64 nm
Eladó lakás Budapest VII. kerület 64 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7946181
Referenciaszám: 4548919
Frissítve: 1 hónapja

Budapest VII. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 45 millió Ft

45 millió Ft
703 125 Ft/m²
64 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 130 601 Ft
Második évtől
178 233 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Régies bájú, polgári stílusú, 64 négyzetméteres, 3 szobás, 2 állógalériás felújítandó lakás eladó! Saroképület kiváló lokációval, magasföldszinti elhelyezkedéssel és keresett csendes Cserhát utcai nézettel.A lakás elhelyezkedése kiemelkedő, mindössze néhány percre található a Városligettől, a Garay téri piactól és a Garay Centertől. A Keleti pályaudvar, az Aréna Pláza, a Récsei Center és a Puskás Aréna is könnyedén megközelíthetőek.Rövidtávú szálláshely szolgáltatás (airbnb) a házban frissen meg lett szavazva. A jelenlegi tulajdonosnak van egy SUPERHOST AIRBNB platformja, amelyet a rajta lévő vendégekkel együtt díjmentesen átad az új tulajdonosnak használatra.Az ingatlan egyedi lehetőséget kínál befektetőknek vagy azoknak, akik szeretnék saját ízlésük szerint kialakítani otthonukat..............................................................64 sqm, 3-bedroom, 2-storey apartment for sale in the popular 7th district! A corner building with an excellent location on the high ground floor and sought after street views.The location of the apartment is outstanding, just a few minutes from the City Park, Garay Market and Garay Center. The Keleti Railway Station, Arena Plaza, Récsei Center and Puskás Arena are also easily accessible.Short-term accommodation (airbnb) in the building has just been voted and approved. The current owner has a SUPERHOST AIRBNB platform, which he is handing over to the new owner free of charge (including the guest list).The property offers a unique opportunity for investors or those who want to design their home to their own taste.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1930
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szoboszlai Réka Duna House Naphegy Az iroda összes hirdetése
+36 70 581 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szoboszlai Réka Duna House Naphegy Az iroda összes hirdetése
+36 70 581 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY