Nem található kép
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 7636865
Feltöltve: 1 éve

Budapest VII. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 139,9 millió Ft

139,9 millió Ft
2 293 443 Ft/m²
61 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
6. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 406 025 Ft
Második évtől
554 106 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
VII. Kerületben a Dob utcában (külső Erzsébetváros) 6. emeleti remek elrendezésű otthonos lakásunk panorámás nagy terasszal eladó. Lakás paraméterei: A lakás 61 nm + Extra 28nm terasz (műfűvel és padló burkolattal teljes borításban) Amerikai konyha+nappali keletre és nyugatra néző ablakokkal, klímával, egyedi konyhabútorral, fém redőnnyel. 2db 11nm-es hálószoba nyugati fekvésű ablakokkal. Az egyik hálószobában beépített egyedi bútor, LED világítás. Mindkettő szobából közvetlen ki lehet jutni a teraszra. Fürdőszoba kádas, mosógép és szárítógép is kényelmesen elfér, valamint 3 ablak biztosítja a fürdő nappali természetes világosságát. WC a fürdőszobában és külön is található. Folyosón 3nm-es beépített 270 magas tükrös tároló szekrény, rengeteg mindent elnyel. Riasztóval felszerelt. Gépesítés: Mosogatógép, elektromos tűzhely, klíma Közös költség: 21.000 Rezsi havonta kb 30.000 (víz, áram, internet, fűtés - minden egyedi mérőóra alapján) Fűtés házközponti egyedi mérőkkel. Lift van, a társasház akadálymentesített. Lakás előnyei: - Rezsivédett, sem a fűtés sem az áram nem lépi túl a kedvezményes rezsit. - Minden szoba nagyon világos reggeltől estig az ablakoknak köszönhetően, még akkor is besüt a nap a környező társasházak felett, amikor sok 1-2. emeleti lakás már nagyon sötét. - 6. emeleti (legfelső szint), nem látnak be a lakásba a szemközti társasházból sem, mivel nincs ott lakás csak tető, ellenben a teraszról látni a Bazilika tetejét, Budai hegységet és a Keleti pályaudvart is a másik irányba - Terasz minden szoba mellett végigvonul, zöld kilátás és közvetlen kijárati lehetőség - Minden helyiség a lakás folyosójáról nyílik - Csak a konyha oldalán van közvetlen szomszéd, nagyon csendes a lakás Tömegközlekedés Wesselényi-Izabella-Király utca kombóval tökéletes, körút 8 perc séta, Damjanich utcai boltok, Posta, 2 gyógyszertár, Spar 5 perc gyalog. 1 percnyi sétatávolságra van óvoda. Városliget, Rózsák tere szintén sétatávolság Parkolás: - A lakáshoz nem tartozik kocsibeálló, de külön megvásárolható a társasház mélygarázsában egy 14nm-es garázsbeálló közvetlenül a garázslejárattal szemben. Kényelmes beállni, a méretei miatt 2db kicsi autó is elfér egymás mögött. - Egyéb esetben utcán fizetős övezetben lehet parkolni. Ingatlanosok segítségét nem kérem.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
6
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Matécsa Jonatán
+36 30 456 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Matécsa Jonatán
+36 30 456 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY