Eladó lakás Budapest VI. kerület 54 nm
Eladó lakás Budapest VI. kerület 54 nm
Eladó lakás Budapest VI. kerület 54 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8091839
Referenciaszám: M273124-4631243
Frissítve: 5 napja

Budapest VI. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 59,9 millió Ft

59,9 millió Ft
1 109 259 Ft/m²
54 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 173 845 Ft
Második évtől
237 247 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
***BELVÁROSBAN - BAJCSY ZSILINSZKY ÚTON, BAZILIKA KÖZELÉBEN - AIRBNB LAKÁSKÉNT IS ÜZEMELTETHETŐ - ÚJSZERŰ- LAKÁS -ELADÓ!*** Belváros legfrekventáltabb részén, a Bazilika közelében eladó egy felújított 2. emeleti, utcai nézetű 58 nm-es (54+4) 2 szobás lakás. A szobák külön bejáratúak, a tágas 28 nm-es amerikai konyhás nappali utcai nézetű, a nagy belmagasság (385 cm) lehetővé tette a konyha fölött egy 4 m2-es hálógaléria kialakítását. A lakás nyugati fekvésű, napos, világos. Az ingatlant 5 éve felújították, cserélték a víz- és villanyvezetékeket, új műanyag hang- és hőszigetelt redőnyös ablakokat építettek be, új modern fürdőszoba és konyha került kialakításra. Komplett festés 1 éve volt. A lakás teljes bútorzata és a gépesített konyhabútor is a vételár részét képezi. A fűtést és melegvíz ellátást gáz-cirkó kazán biztosítja. A lakás rezsije az állami átlagfogyasztás limitje alá esik! A közös költség: 16.600 Ft/hó, ami tartalmazza a korlátlan vízfogyasztást. Az ingatlan egy 3 emeletes, rendezett, jó állapotú házban található. Lokációját tekintve, kiváló, hiszen a belváros szívében van; a Parlament, a Szabadság tér, a Bazilika, továbbá éttermek, bárok és szórakozóhelyek is elérhetők pár perc sétával. A környéken az infrastruktúra és a közlekedés is kiváló. Központi elhelyezkedés miatt minden szolgáltatás karnyújtásnyira van: posta, bank, gyógyszertár, kávézók és számtalan bevásárlási lehetőség. A tömegközlekedés kényelmesen elérhető, villamos, metró, busz pár perc sétára található. Gyorsan és jól kiadható lakás! A közelben lévő parkolóházban teremgarázs beálló bérelhető. Elhelyezkedésének és megközelíthetőségének köszönhetően KIVÁLÓ BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG, mind hosszú -, mind rövidtávú bérbeadásra ideális választás. Kérdés esetén forduljanak hozzám bizalommal, akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szilveszter Noémi Szigetszentmiklós OTP Ip Az iroda összes hirdetése
+36 30 439 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szilveszter Noémi Szigetszentmiklós OTP Ip Az iroda összes hirdetése
+36 30 439 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY