Eladó lakás Budapest VI. kerület 22 nm
Eladó lakás Budapest VI. kerület 22 nm
Eladó lakás Budapest VI. kerület 22 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8075540
Referenciaszám: M272577
Frissítve: 16 napja

Budapest VI. kerület eladó téglalakás 1 szobás: 35 millió Ft

35 millió Ft
1 590 910 Ft/m²
22 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 101 579 Ft
Második évtől
138 625 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Budapest VI. kerület - Szinyei Merse utca (Terézváros) Eladó VI. kerület közkedvelt részén, a Szinyei Merse utcában egy 22 nm-es, 1 szoba + galériás (6,5 nm) második emeleti délnyugati fekvésű lakás. Az ingatlan a Podmaniczky utcához közel, de mégis csendes utcában, átlagos állapotú társasházban található. A ház rendezett, folyamatosan karbantartott, jelenleg a belső homlokzat renoválására gyűjtenek. A lakóközösség csendes és kulturált. A lakás kiváló állapotú, 2017-ben teljes körűen fel lett újítva, ami többek között a nyílászárókat, a villany -és vízvezetékeket is érintette. A fűtést gáz-konvektor és/vagy elektromos panel, a meleg vizet villanybojler biztosítja. A rezsi alacsony. A szoba tágas (15 nm) és világos, innen tudjuk megközelíteni a 6,5 nm-es galériát is, amely a konyha fölött helyezkedik el. Kényelmes méretének köszönhetően egy hálószoba is kialakítható. A lakás elhelyezkedése tekintetében kiváló: - a tömegközlekedés pár perc sétával elérhető (M3 metró, 4-6-os villamos, 72 troli, 6-os, 9-es, 73-as busz és számos éjszakai járat, vonatállomás), - a közelben a Westend bevásárló központ, mozi, orvosi rendelő, okmányiroda, egyetemek, - számos bevásárlási lehetőség: Lidl, Aldi, Spar, CBA, éjjel-nappali. Kinek ajánlom ezt a lakást? - fiataloknak, egyetemistáknak a belváros közelsége és az ezzel járó előnyök miatt; - egyedülállónak vagy párnak, mert alacsony a lakás fenntartási költsége, - továbbá befektetőknek, mert magas hozammal rövid -és hosszútávon is gyorsan kiadható. (Airbnb lehetséges) Amennyiben megtekintené, keressen bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1930
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Jeszenszky Annamária Budapest VIII. kerület József körút 72 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
Telefonszám nem elérhető
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Jeszenszky Annamária Budapest VIII. kerület József körút 72 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
Telefonszám nem elérhető

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY