Eladó lakás Budapest VI. kerület, Terézváros (Nagykörúton kívül) 23 nm
Eladó lakás Budapest VI. kerület, Terézváros (Nagykörúton kívül) 23 nm
Eladó lakás Budapest VI. kerület, Terézváros (Nagykörúton kívül) 23 nm
+2 fotó
Hirdetéskód: 7926422
Referenciaszám: 360091006-74
Frissítve: 18 napja

Budapest VI. kerület eladó téglalakás 1+1 fél szobás: 15,7 millió Ft

15,7 millió Ft
682 609 Ft/m²
23 m²
Alapterület
1+1 fél szoba
Szobák száma
szuterén
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 45 565 Ft
Második évtől
62 183 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
VI. kerület, EÖTVÖS UTCÁBAN 22 nm-es FELÚJÍTOTT, ingatlan eladó VI. kerületben, KIVÁLÓ KÖRNYÉKEN, az Oktogon és a Nyugati közötti részen, az Eötvös utcában, egy ötszintes társasházban eladó, egy 22 nm-es, FELÚJÍTOTT ingatlan. A társasház folyamatosan karbantartott, rendezett. Az ANDRÁSSY ÚT és a Terror Háza közelében lévő ingatlan kiváló lehetőség, akár befektetés céljára . Az ALAGSORI ingatlan a tulajdoni lap szerint EGYÉB helyiség besorolású. A TELJES ÁTALAKÍTÁSNAK és felújításnak köszönhetően lakássá/irodává átalakított, és akár azonnal birtokba vehető. A három ingatlan egy helyrajzi számon szerepel, osztatlan közös tulajdon ügyvéd által készített használat szerinti megosztással. A négyes számú összkomfortos ingatlan a TELJES KÖRŰ műszaki FELÚJÍTÁSNAK köszönhetően az épületgépészet (víz- és villanyvezeték), a világítástechnika, a szaniterek, új burkolatok, új nyílászárók, valamint új konyhabútor és bejárati ajtó is beépítésre került. Az ingatlan amerikai konyhás szobából (14 nm), egy hálószobából (5,5 nm) és egy KÁDAS fürdőszobából (2,5 nm) áll. A konyharész, a fürdő kerámia járólappal burkolt. Az ingatlan fűtése modern, energiatakarékos, elektromos rendszerű. Parkolás az épület előtt, közterületen lehetséges. Kiváló infrastruktúra, kitűnő tömegközlekedés, közelben iskola, játszótér, bank, rendelő, bevásárlási lehetőség, a HUNYADI TÉRI PIAC - minden megtalálható. Metró (M1 és M3), trolibuszmegálló (72, 73, 76), buszmegálló (105, 178) valamint a 4-6-os villamos a felszíni tömegközlekedési hálózat legfontosabb vonala a közelben, így a város bármely pontja könnyen, gyorsan elérhető.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Baczynski Eszter Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 30 696 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Baczynski Eszter Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 30 696 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY