Eladó lakás Budapest VI. kerület, Nagykörúton belüli terület, SÍP UTCA 17. 86 nm
Eladó lakás Budapest VI. kerület, Nagykörúton belüli terület, SÍP UTCA 17. 86 nm
Eladó lakás Budapest VI. kerület, Nagykörúton belüli terület, SÍP UTCA 17. 86 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 7727484
Feltöltve: 11 hónapja

Budapest VI. kerület eladó téglalakás 2+1 fél szobás: 65,9 millió Ft

65,9 millió Ft
766 279 Ft/m²
86 m²
Alapterület
2+1 fél szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 191 259 Ft
Második évtől
261 012 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kivételes lehetőség, kiváló befektetés: Szűk utcában bújuk meg a Zsidó negyed ékköve. A három emeletes szecessziós épületet Burger János szállodatulajdonos és neje építtette 1907 és 1908 között Löffler Sándor és Béla tervei alapján. A műlakatos munkák Migray József nevéhez fűződnek, a domborított rézlemezzel burkolt bejárati kaput egy évvel később, 1908-ban avatták fel. A használatbavételi engedélyt 1908. július 24-én adta ki a hatóság. Az ingatlant 1914-ben Hetényi Dénes és neje vásárolták meg, akik 1936-ban átalakításokat végeztettek a házon. Homlokzatán, emeleti erkélyein és a lépcsőházban szimbolikus jelentéssel menóra, állat- és az életfamotívum jelenik meg, mint díszítő elem az Atlasz-szoborpárral együtt. A keskeny nadrágszíjtelekre először 1861-ben építettek egy földszintes, klasszicista lakó- házat és műhelyt Steiner Áron díszműáru kereskedő megrendelésére. A tervező és a kivitelező Hild Károly volt. Az ingatlant 1905 körül vásárolta meg Burger János, hogy ennek a háznak a bontását követően felépíttesse bérházát. Az eozinmázas kék kerámiaburkolattal, atlaszokkal és puttókkal, valamint szép zárt- és nyitott, menórás korláttal díszített erkélyekkel rendelkező, tökéletes arányú ház ugyanis szinte sugározza a századfordulós eleganciát és stílusérzékenységet, A Dohány utcai Zsinagóga mögött tágas, 86 négyzetméteres lakás 1 emeleten található, belső körfolyosóról nyílik. Világos otthon, melynek nagy előnye, hogy igény esetén (mivel két bejárata van) 2 különálló ingatlanná is alakítható. Mivel felújítandó ezért az ára is rendkívül kedvező. A környéken számos kulturális és szórakozási lehetőség elérhető: Belvárosi színház, Magyar Nemzeti Múzeum, viszonylag rövid sétával (10 perc) a Duna-part, a Váci utca. Élelmiszerboltok, gyógyszertárak, drogériák, mind az itt élők kényelmét szolgálják. A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvező hitelkonstrukcióval tud segíteni. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes. Ha felkeltettem érdeklődését, kérem hívjon bizalommal! Kifejezetten kérem, hogy ingatlanos ne hívjon! Kifejezetten Kérem, Hogy Ingatlanosok NE Hívjanak!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1900
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
kamra
gardrób
internet
telefon
bútorozatlan
alacsony közös költség
lift
kaputelefon
kandalló

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 436 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 436 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY