Eladó lakás Budapest VI. kerület, Diplomatanegyed 53 nm
Eladó lakás Budapest VI. kerület, Diplomatanegyed 53 nm
Eladó lakás Budapest VI. kerület, Diplomatanegyed 53 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 7800810
Referenciaszám: H470624
Frissítve: 18 napja

Budapest VI. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 69,9 millió Ft

69,9 millió Ft
1 318 868 Ft/m²
53 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 202 868 Ft
Második évtől
276 855 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ez a hangulatos 53 négyzetméteres lakás a VI. kerületben, Budapest egyik legelőkelőbb és legszebb városrészén található, a Kodály körönd mellett, az Andrássy úton . Az Andrássy út a város egyik leghíresebb és történelmi jelentőségű sugárútja, amely számos nevezetességet és elegáns épületet rejt magában. Az Andrássy út mentén sétálva gyönyörű épületek, kávézók, üzletek és éttermek sorakoznak, így a környék ideális választás mindazoknak, akik szeretnének élvezni a város pezsgő életét és a kulturális lehetőségeket. A környék kitűnő közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik mint például a 1 metró és 76,73 troli, így könnyedén elérhetők a város minden része. Fontos megemlíteni, hogy bár a lakás korszerűsítve van, a berendezés mégis egy rusztikus stílust követ. Ez azt jelenti, hogy az otthon meghitt és bensőséges atmoszférát sugároz, és a régi időket idéző stílusjegyekkel rendelkezik, amelyek a lakók számára kellemes hangulatot teremtenek. A rusztikus berendezés egyedi karaktert adhat a lakásnak, és a saját stílusukat érvényesíthetik a lakók. Ami a társasházat illeti, jó hír, hogy huzamosabb időn belül felújítják és korszerűsítik. Ez nagyszerű lehetőséget jelent az ingatlantulajdonosok számára, mivel egy felújított társasház növeli az ingatlan értékét és javítja az épület állapotát. Az esetleges modernizációk miatt az épület energiahatékonysága javulhat, új közös terek jöhetnek létre, és az egész társasház magasabb életminőséget kínálhat a lakóknak. Összességében, ez a 53m2-es lakás egy bájos és korszerűsített otthon a VI. kerület szívében, amely a Kodály körönd mellett és az Andrássy út közelében található. A rusztikus berendezés egyedi jellege és a közelgő társasház felújítása miatt ideális választás lehet azoknak, akik egy hangulatos, mégis modern környezetben szeretnének élni a város központjában.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1896
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hegedűs Máté Béla Otthon Centrum - XIII. kerület - Viza utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hegedűs Máté Béla Otthon Centrum - XIII. kerület - Viza utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY