Eladó lakás Budapest V. kerület 42 nm
Eladó lakás Budapest V. kerület 42 nm
Eladó lakás Budapest V. kerület 42 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7973927
Referenciaszám: LK047951
Frissítve: 17 napja

Budapest V. kerület eladó téglalakás 1 szobás: 80 millió Ft

80 millió Ft
1 904 762 Ft/m²
42 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Figyelem!Saját adatokkal elvégezhető hitelkalkuláció 2024. 05. 05. 1:30 és 2024. 05. 05. 3:45 között nem érhető el, kérj visszahívást és az OTP Bank kollégája telefonon elvégzi a hitelkalkulációt.
Havi törlesztőrészlet 232 180 Ft
Második évtől
316 858 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
***Airbnb engedéllyel rendelkező lakás a Váci utcában***Fantastic home in Váci street in the middle of the Center! Information in English please scroll down!Budapest szívében, az 5. kerület legelegánsabb sétálóutcájában, a Váci utca déli részén, eladóvá vált egy galériázott 56 nm-es lakás. Az épület 12 lakásos, szép, rendezett belső kertes. Az ingatlan a gondozott, zöld, pálmafás belső udvarra nyílik.A lakás amerikai konyhás nappalival, tágas állógalériás hálószobával rendelkezik.  Az ingatlan rövid távú kiadásra alkalmas, engedéllyel rendelkezik, maximálisan kihasznált.Lokációja kiváló. Kényelmes sétával elérhetőek éttermek, szórakozóhelyek, világmárkák üzletei. Ne habozzon, ez egy tökéletes befektetés!Várom megtisztelő megkeresésüket akár hétvégén is.***Apartment with Airbnb License in Váci Street***Fantastic home in the heart of Budapest on Váci Street, in the middle of the center! In the southern part of Váci Street, the most elegant pedestrian street in the 5th district of Budapest, a gallery-style 56 sqm apartment is for sale.The building consists of 12 apartments and features a beautiful, well-maintained inner courtyard with greenery and palm trees. The property opens onto a cared-for, green inner courtyard.The apartment has an open-plan kitchen with a living room and a spacious gallery-style bedroom.The property is suitable for short-term rental, has the necessary license, and is fully utilized.Its location is excellent, within easy walking distance to restaurants, entertainment venues, and world-famous brand stores.Don't hesitate, this is a perfect investment!I look forward to your esteemed inquiries, even on weekends.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1910
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kazár-Growald Tímea Katalin Duna House - Október 6. utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 990 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kazár-Growald Tímea Katalin Duna House - Október 6. utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 990 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY