Eladó lakás Budapest V. kerület 38 nm
Eladó lakás Budapest V. kerület 38 nm
Eladó lakás Budapest V. kerület 38 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7833796
Referenciaszám: 41835
Frissítve: 17 napja

Budapest V. kerület eladó téglalakás 1 szobás: 62,9 millió Ft

62,9 millió Ft
1 655 263 Ft/m²
38 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 182 552 Ft
Második évtől
249 130 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A főváros szívében keres lakást?  A CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínál egy 38 m2-es, felújított lakást az 5. kerületben! Az eladó lakás jellemzői: - a lakás a 5. kerület egyik legfrekventáltabb utcájában, a  Nagy Ignác utcában található, pár perc sétányira a Nyugati Pályaudvartól, Parlamenttől, Kossuth tértől - egy 3 emeletes tégla építésű, 24 lakásos társasház második emeletén található - a társasház külső-belső homlokzatát 2010-ben és 2020-ban újították fel, a belső udvar felújítása jelenleg is folyamatban van - nyitott, körfolyosós lépcsőházból jutunk be a lakásba, mely K-Ny tájolású - a lakáson néhány éve széles körű műszaki és esztétikai felújítást végeztek el: korszerűsítették a villany- és vízhálózatot, a fűtésrendszert, teljesen új konyhabútort kapott, valamint egy okos térátrendező megoldással külön helyiségbe került a zuhanyzós fürdőszoba és a kézmosós WC - a vizesblokkot egy gardrób terület választja el a tágas nappali szobától - ízléses fa lépcsőn jutunk fel a kényelmesen kialakított galériába, ahol a hálórész és egy dolgozó sarok kapott helyett - a lakótér területe tulajdoni lap alapján 38 m2 (a belső átalakításnak köszönhetően a valóságban 40 m2) - rendelkezésre álló helyiségek: előtér, konyha/étkező, galériázott szoba, fürdőszoba, WC kézmosóval -  a felújítás során a lakás fűtését is korszerűsítették, gáz-cirkó kazánt kapott helyet a WC helyiségben  - a lakáshoz tartozik egy tároló helyiség is a pinceszinten - a társasházban engedélyezett az airbnb tevékenység - kedves, segítőkész lakóközösség várja az új tulajdonost - a közös költség havi 15.000,- Ft - a lakás 1/1 tulajdonban van, 2023. október 1-től vehető birtokba. A lakás Budapest központi kerületében, kitűnő helyen van, jó szívvel ajánlom befektetési célra is, hiszen könnyen, gyorsan kiadható, akár rövid, akár hosszú távra, de egyetemistáknak/főiskolásoknak is tökéletes választás lehet.  Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem, hívjon bizalommal és nézzük meg együtt. Az ár alkuképes, megtekintés után szívesen fogadjuk az ajánlatokat! /A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./ Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése. CasaNetWork - Ingatlanban otthon vagyunk! 

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1940
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sarkadi Nikoletta CasaNetWork Szolnok Az iroda összes hirdetése
+36 20 360 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sarkadi Nikoletta CasaNetWork Szolnok Az iroda összes hirdetése
+36 20 360 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY