Eladó lakás Budapest V. kerület, Parlament környéke 25 nm
Eladó lakás Budapest V. kerület, Parlament környéke 25 nm
Eladó lakás Budapest V. kerület, Parlament környéke 25 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7718910
Referenciaszám: M237932
Frissítve: 16 napja

Budapest V. kerület eladó téglalakás 1 szobás: 34 millió Ft

34 millió Ft
1 133 334 Ft/m²
25 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 98 677 Ft
Második évtől
134 665 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Teljesen felújított kis lakás Alkotmány utcában! Ragyogó lehetőség várja Önt a Parlament közelében! Eladóvá vált egy teljesen felújított, 25 négyzetméteres kis lakás. Ez az otthon tökéletes választás lehet első lakásnak vagy akár befektetésnek is. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget! A lakás különlegessége az egyedülálló kialakítása. A galériával bővített, 25 négyzetméteres terület minden négyzetcentiméterét kihasználták, hogy Önnek a lehető legtöbb kényelmet nyújtsa. Ezen kívül a lakáshoz tartozik egy praktikus 2 négyzetméteres tároló raktár is.A tároló raktár előtti szobarészben (kb. 4-5 m2) 190 cm a belmagasság. A többi helységben több mint 3 m. Az ingatlan tökéletesen berendezett állapotban várja új tulajdonosát. A felújítás során kiemelten fontos volt számunkra a csend és a megfelelő szellőzés biztosítása, ezért két bejárati ajtót szereltek fel. A dupla blue akusztikus függesztett gipszkarton mennyezet és a 6 cm vastag hangszigetelő kőzetgyapot pedig további hangszigetelést nyújt, így biztosítva a nyugodt otthoni légkört. A lakás kellemes hőmérsékletéről és friss levegőjéről egy 90x90 ablak és egy rendkívül csendes szellőztető ventilátor gondoskodik. Emellett az inverteres klíma gondoskodik a tökéletes hőmérséklet beállításáról, legyen szó nyárról vagy téli hidegről. A fűtés központilag van megoldva. A közös költség mindössze 13.200 forint havonta, ami tartalmazza a fűtést és a vízfogyasztást is. Ne habozzon, és lépjen most! Ez az egyedülálló lehetőség nem marad sokáig elérhető. Tegye magáévá ezt a modern, felújított otthont, és élvezze az itt rejlő kényelmet és funkcionalitást! Ha további információra lenne szüksége vagy szeretné megtekinteni a lakást személyesen, hívjon a fenti telefonszámon!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
1900
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
világos
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Juhász Emese Budapest IX. kerület Üllői út 21 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 369 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Juhász Emese Budapest IX. kerület Üllői út 21 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 369 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY