Eladó lakás Budapest V. kerület, Széchenyi utca 157 nm
Eladó lakás Budapest V. kerület, Széchenyi utca 157 nm
Eladó lakás Budapest V. kerület, Széchenyi utca 157 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7624878
Referenciaszám: ad-14679
Feltöltve: 19 napja

Budapest V. kerület eladó téglalakás 5 szobás: 254 millió Ft

254 millió Ft
1 617 834 Ft/m²
157 m²
Alapterület
5 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 737 173 Ft
Második évtől
1 006 024 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Parlament szomszédságában eladó egy szépen felújított és karban tartott liftes ház első emeleti 157 nm-s 5 szobás ,2 fürdőszobás lakása. A lakás a teljes felújítása óta üresen áll , így az új tulajdonos lesz az első lakója. A nappali+ amerikai konyha is egy disegn fallal elválasztva lett kialakítva, hogy a szoba szeparált legyen a konyhától. A lakás rengeteg lehetőséggel bír. Akár 2 vagy 3 lakás is kialakítható belőle. A lépcsőházból egy zárt előtérből nyílik a lakás és ide néz 2 szoba ablaka is. a előszobából jobbra jutunk be ebbe a két szobába. Az előszoba végén találunk egy zuhanyzós fürdőszobát wc-vel. Mellette egy különálló wc-t. L alakba tovább megyünk és az egyik utcai szobába érkezünk. Ennek van egy gardrób szobája is. A másik utcai szoba e mellett van. Minden helység külön zárható ajtóval felszerelt. A nyílászárokon dupla ablak és redőny található. Az előszoba másik felén található egy nagy sarokkádas fürdőszoba+ wc + zuhanyzó 2 mosdó. e mellett egy helység, ahol külön wc kiállása kialakításra került, de mosókonyhának is megfelelő. A többpontos új bejárati ajtó mellett egy előszoba rész található modern előszobafallal. A lakás fűtésrendszer kialakítást alatt van.Új hőszivattyús rendszer kiépítése van folyamatban. Ennek befejezése a napokban megtörténik. A környéken több bevásárlási lehetőség is van. Rengeteg étterem, kávézó és szórakozási lehetőség van. A közlekedés kiváló. Buszok ,villamosok ,metrók pár lépésre elérhetők. a lakás azonnal költözhető. Előre egyeztetett időpontban megtekinthető. Keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kocsis Ágnes Renthungary Az iroda összes hirdetése
+36 70 436 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kocsis Ágnes Renthungary Az iroda összes hirdetése
+36 70 436 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY