Eladó lakás Budapest V. kerület, Lipótváros 58 nm
Eladó lakás Budapest V. kerület, Lipótváros 58 nm
Eladó lakás Budapest V. kerület, Lipótváros 58 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7547592
Feltöltve: 1 éve

Budapest V. kerület eladó téglalakás 1+2 fél szobás: 69,99 millió Ft

69,99 millió Ft
1 206 724 Ft/m²
58 m²
Alapterület
1+2 fél szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 203 129 Ft
Második évtől
277 211 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Budapest egyik legjobb részén, a belváros szívében, mégis csendes utcában, a Szabadság tértől és a Dunától egyaránt 1 perc sétára eladó egy 58 m2-es (+ galériás), földszinti ingatlan. A millennium évében épült társasház szép állapotú, felújított belső udvarral rendelkezik, lakóközössége kiváló. A lakás előnye, hogy a belmagassága közel 5 méter, ezért galéria kialakításával 100 m2-re is növelhető a hasznos alapterület. Korábban így is volt kialakítva. A lakás a társasház belső udvaráról közelíthető meg, ezért rendkívül csendes. Elosztása nappali + 2 különnyíló szoba. A nappaliban található ablakok a belső udvarra néznek. A konyha és a fürdőszoba az előszobából nyílik a jelenlegi kialakítás szerint. Aktuális műszaki és esztétikai állapota közepes. Közelben minden megtalálható, amely ideális választássá teszi akár egy külföldi bérlő vagy irodaüzleti célú használat esetén munkatársak, ügyfelek számára. Közös költség 21.000.- fthó. Fűtése gáz-cirkó, radiátoros hőleadással, egyedi fogyasztás alapján. Az összkomfortos lakás tehermentes, rendezett tulajdonviszonyokkal rendelkezik, a teljes vételár kifizetését követően azonnal birtokba vehető. Ajánlom befektetőknek kiadás céljára, illetve vállalkozóknak is, akik irodaként, rendelőként, stúdióként, egyéb üzleti célból hasznosítanák. Kérdés esetén hívjon bizalommal a hét bármely napján!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
csendes
alacsony közös költség

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Szabó Tibor
+36 70 335 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Szabó Tibor
+36 70 335 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY