Eladó lakás Budapest IX. kerület 42 nm
Eladó lakás Budapest IX. kerület 42 nm
Eladó lakás Budapest IX. kerület 42 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8068950
Referenciaszám: LK058269-4600437
Frissítve: 1 napja

Budapest IX. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 41,5 millió Ft

41,5 millió Ft
988 095 Ft/m²
42 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 120 444 Ft
Második évtől
164 370 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Befektetők, egyetemisták figyelem!IX kerület, Mester utcában ELADÓ egy 42 nm-es, napfényes 1+1 fél külön nyíló szobás lakás.Az ingatlan egy rendezett, liftes ház 4. emeletén található. A lakásban:- 1 fekvőgalériás nagy szoba ( 21 m2), utcára néző, K tájolású- 1 kis szoba ( 9 m2), belső udvarra néző, NY tájolású- 1 előszoba-közlekedő ( 5 m2), 1 konyha ( 3 m2), 1 kádas fürdőszoba WC-vel ( 4 m2) található.A lakás beköltözhető állapotú, bútorozott, berendezett, egy tisztasági festéssel azonnal használatba vehető. A szobák fa parkettások, az eredeti fa belső nyílászárók megőrizték az épület stílusát. Külső nyílászárók minőségi műanyagból készültek, elektromos-motoros redőnnyel. A meleg vizet és a fűtést gázcirkó kazán szolgáltatja. A fenntartási költségek nagyon kedvezők: közös költség 13.000 Ft, a víz, gáz és elektromos áram elszámolása mérőórák alapján, fogyasztás szerint történik. A lakáshoz saját pincerekesz is tartozik.Az ingatlan elhelyezkedése kiváló adottságokkal rendelkezik: orvosi rendelők, bankok, iskolák, egyetemek, továbbá sportoláshoz, kikapcsolódáshoz, bevásárláshoz lehetőségek a közelben megtalálhatóak. 23, 24-es és 51-es, továbbá 2, 4-6 villamos, H7 hév, M3 metró pár perc alatt elérhető.További információkért és a megtekintéssel kapcsolatban kérem, hívjon vagy küldjön e-mailt!És ne feledje, vevőinknek minden szolgáltatásunk INGYENES! A Duna House teljes kínálatával kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal. Hitel ügyintézés garantáltan a legjobb feltételekkel és a leggyorsabban díjmentesen. Eladás és vétel teljes körű ügyintézése, ingyenes tanácsadás, értékbecslés, megbízható ügyvédi háttér biztosítása.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1930
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
jó közlekedésű
amerikai konyha
alacsony közös költség
vízórás
lift
kaputelefon
parkettás
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Némethné Tamás Valéria Gabriella Duna House Budafok-Újhegy Az iroda összes hirdetése
+36 30 954 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Némethné Tamás Valéria Gabriella Duna House Budafok-Újhegy Az iroda összes hirdetése
+36 30 954 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY