Eladó lakás Budapest IX. kerület 206 nm
Eladó lakás Budapest IX. kerület 206 nm
Eladó lakás Budapest IX. kerület 206 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7995660
Referenciaszám: LK058053
Frissítve: 11 napja

Budapest IX. kerület eladó téglalakás: 190,5 millió Ft

190,5 millió Ft
924 757 Ft/m²
206 m²
Alapterület
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 552 880 Ft
Második évtől
754 518 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó: Kiváló Lehetőség Iroda és Előadóteremre a IX. kerületbenVállalkozóknak és befektetőknek egyaránt ideális lehetőség nyílik egy kivételes ingatlanra a IX. kerület rehabilitált részén. Eladásra kínálunk egy tágas, 206 négyzetméteres irodát, melyhez egy 75 négyzetméteres előadótér is tartozik, külön bejárattal és lépcsőházzal rendelkező első emeleten.Az ingatlan elhelyezkedése a IX. kerületben, a Tompa utca közelében, közel a körúthoz, a város egyik legkedveltebb részén található. Az 2000-ben épült házban elhelyezkedő ingatlant eredetileg a jelenlegi tulajdonos részére tervezték és építették. Az épületben az utcáról külön lépcsőház vezet fel az első emeletre, ahol a fogadótér, az előadótér, a vendégmosdók és az iroda helyezkedik el.Az irodába belépve azonnal a recepció fogad minket, ahonnan két utcafronti irodahelység is megközelíthető. Mindkét irodához loggia is kapcsolódik. A recepciót elhagyva egy közlekedőbe érünk, ahonnan további helyiségek nyílnak, beleértve még egy irodát (mely belső udvarra néz), raktárt, WC-t és konyhát.Az ingatlan fűtéséről új Ariston kazán gondoskodik, valamint minden helyiség légkondicionált. Az előadótér külön raktárral is rendelkezik és mérete lehetővé teszi különféle rendezvények lebonyolítását, akár külön is kiadható, mivel a fogadótérről elkülönülten nyílik.Az ingatlan általános állapota átlagos, azonban igény esetén felújítható és átalakítható az új tulajdonos ízlése szerint.Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget irodája vagy vállalkozása számára! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma a részletekért és a megtekintésért!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2001
Erkély:
4,8 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bobák Zsuzsanna Duna House - József körút Az iroda összes hirdetése
+36 70 388 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bobák Zsuzsanna Duna House - József körút Az iroda összes hirdetése
+36 70 388 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY