Eladó lakás Budapest IX. kerület, Belső Ferencváros, Lónyay utca 60 nm
Eladó lakás Budapest IX. kerület, Belső Ferencváros, Lónyay utca 60 nm
Eladó lakás Budapest IX. kerület, Belső Ferencváros, Lónyay utca 60 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7420418
Referenciaszám: H453959
Feltöltve: 17 napja

Budapest IX. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 77 millió Ft

77 millió Ft
1 283 333 Ft/m²
60 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 223 474 Ft
Második évtől
304 976 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A IX. kerületben a Lónyay utcában eladó egy 2. emeleti, 60 m2-es 2 lakássá alakított világos, csendes ingatlan. A lakásnak kettő bejárata van az egyik a lépcsőházból a másik a körfolyosóról így két külön lakás került kialakításra, külön konyhával és fürdőszobával. Az ablakok előtt nincs körfolyosó ezért járkálás sincs. Az egyiket hosszú távú kiadásra használták, az épületben ENGEDÉLYEZETT az AIRBNB. . Mivel a 2 lakást 1 ajtó választja el ezért a kialakítás lehetővé teszi hogy akár külön, akár egyben használjuk a 60 m2-es teret. A lakás egy kis Home Staginggel könnyel Airbnb kompatibilissá tehető. Az ár a berendezést is tartalmazza. Az ingatlant 2008-ban teljes körűen felújították, cserélve lettek a vezetékek, gáz cirkó fűtés került kialakításra. A társasház villanyhálózata pár éve felújításra került. Az épület külső és belső homlokzata is szép, rendezett, a körfolyosót virágokkal szépítik a lakók. A közös költség 21.300.- forint ami tartalmazza a vízdíjat is. A ház kiváló lokációban a Czuczor utca közelében helyezkedik el, 3 percre a Duna-parttól, a Bálnától és a Corvinus egyetemtől. Közel a Ráday utca ahol sok éttermet, kávézót találunk. A közelben élelmiszer üzlet, iskola, több egyetem van, az ELTE, BME is gyorsan elérhető. Tömegközlekedéssel gyorsan elérhető a belváros és a budai oldal is, az épület előtt áll meg a 15-ös autóbusz. 10 perc sétatávolságra találjuk a 47, 49-es és a 4-es,6-os villamos és a 3-as, 4-es metro megállóját is. Az elhelyezkedése miatt gyorsan bérbe lehet adni, úgyhogy gyorsan megtérülő befektetés az új tulajdonosnak. Egyedi igényekre szabott lakáshitelekkel állunk rendelkezésére. Bankfüggetlen hitelcentrumunk az országban elérhető összes bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön számára díjmentesen. Munkatársaink nagy szakmai tapasztalattal várják Önt az előre egyeztetett időpontban akár a normál munkaidő után is. Bővebb információért és a megtekintéssel kapcsolatban hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1910
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pörös Emerencia Otthon Centrum - VII. kerület - Kertész utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pörös Emerencia Otthon Centrum - VII. kerület - Kertész utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY