Eladó lakás Budapest IV. kerület 39 nm
Eladó lakás Budapest IV. kerület 39 nm
Eladó lakás Budapest IV. kerület 39 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8086436
Referenciaszám: H483875
Frissítve: 14 napja

Budapest IV. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 34,4 millió Ft

34,4 millió Ft
882 051 Ft/m²
39 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 99 838 Ft
Második évtől
136 249 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az ingatlan bemutató videóanyaggal rendelkezik, kérésére szívesen elküldöm a linket… A 2 db ingatlan egyben és külön is eladó, kifejezetten tökéletes megoldás lehet befektetők, vagy összeköltözők részére egyaránt! Eladásra kínálok Újpest frekventált kertvárosi részén, egy 39 nm-es, 1+1 szobás, saját kerthasználattal rendelkező, előteraszos, erős jó állapotú, világos és tágas terekkel, gázcirkós fűtési rendszerrel rendelkező társasházi lakást. Ugyanitt, a lakás közvetlen szomszédságában szintén eladó egy további 39 nm-es, 1+1 szobás, szintén saját kerthasználattal rendelkező, előteraszos, erős jó állapotú, szintén világos és tágas terekkel, rendelkező, másik társasházi lakás is, amely ingatlan több ponton is összenyitható a mellette található lakással, ezáltal egy 78 nm-es, 2 + 2 félszobás, duplakomfortos lakást nyerve… •40 nm-es szeparált saját használatban lévő kert, kertkapcsolattal •Fém biztonsági, több ponton záródó bejárati ajtó •Kétrétegű műanyag és fa nyílászárók, redőnyökkel, szúnyoghálóval ellátva •Mozgás és nyitásérzékelő riasztórendszer •310 cm-es belmagasság •Felújított elektromos hálózat, víz-csatorna rendszer •Kombi gázcirkós fűtési rendszer •3,5 kw-os hűtő-fűtő klíma •Alacsony rezsi ktsg. •Kitűnő közlekedési és infrastrukturális adottságok… Sorolhatnám még az érveket, de jöjjön és válasszon Ön érveket magának, hogy miért lesz ez az ingatlan az új Otthona! Higgye el ezt Önnek is érdemes megtekintenie! Hívjon, nehogy lemaradjon! Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1961
Terasz:
2 m²
Energetikai besorolás:
H
villany
gáz
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csikesz Csaba Otthon Centrum - XVI. kerület - Veres Péter út 63. Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csikesz Csaba Otthon Centrum - XVI. kerület - Veres Péter út 63. Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY