Eladó lakás Budapest IV. kerület 82 nm
Eladó lakás Budapest IV. kerület 82 nm
Eladó lakás Budapest IV. kerület 82 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8050722
Referenciaszám: 360081025-814
Frissítve: 21 napja

Budapest IV. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 59,9 millió Ft

59,9 millió Ft
730 488 Ft/m²
82 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 173 845 Ft
Második évtől
237 247 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Újpest kertvárosi részén, egy jó állapotú, 82 nm-es, 3 szobás, bővíthető, világos, panorámás téglalakás. A Családi Ingatlan kínálatában lévő újpesti téglalakás csendes, kertvárosi részen, de frekventált helyen, remek közlekedésnél, az M3-as metró közelében található, egy rendezett, négyemeletes társasház 4. emeletén helyezkedik el. A Családi Ingatlan által eladásra kínált lakás jellemzői: - rendkívül jó elrendezésű, szobái különnyílóak (egy tágas nappali, két hálószoba, egy gardróbként berendezett hall, egy étkezőként is használható előszoba), a nagyobb méretű fürdőszoba és a WC külön helyiségben található, a konyha világos, nagy ablakos, - biztonsági bejárati ajtóval, és redőnnyel ellátott, hangszigetelt, műanyag nyílászárókkal felszerelt, - a szobák burkolata laminált parketta, a nappaliban padlószőnyeg van, a többi helyiség járólapos, - légkondicionált, - egyedi mérőórákkal felszerelt, fűtése gázcirkó, biztosított a rezsicsökkentés a fogyasztás alapján, - a lakás bővíthető, jelenlegi lakótere (82 nm) bővíthető, mivel mellette található egy kb. 30 nm-es helyiség, mely a lakáshoz nyitható, jogi akadálya nincs, a társasház elvi hozzájárulása ehhez biztosított, jelenleg is a lakás tulajdonosának saját használatában van, tárolóként funkcionál, - a keleti oldalon a kertváros felé néző, a nyugat oldalon a budai hegyekre néző panorámával rendelkezik, - a társasház tiszta, rendezett, sor került az elektromos és gázhálózat felújítására, a lakóközösség csendes, barátságos. A környék infrastruktúrája és a közlekedés kiváló, minden a közelben. - buszmegálló pár percre, ahonnan Újpest-Központ gyorsan elérhető, - iskola, óvoda, bölcsőde, orvosi rendelő, újpesti piac, bevásárlási lehetőségég, Ha az ingatlan vásárlásához CS.O.K.-ra vagy hitelre van szüksége, hiteltanácsadónk ingyenesen segít Önnek megtalálni a piacon található konstrukciók közül a legoptimálisabb lehetőséget. Várom hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
panoráma
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hegedűs Marianna Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 396 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hegedűs Marianna Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 396 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY