Eladó lakás Budapest IV. kerület 82 nm
Eladó lakás Budapest IV. kerület 82 nm
Eladó lakás Budapest IV. kerület 82 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8050474
Referenciaszám: 38-4707
Frissítve: 10 napja

Budapest IV. kerület eladó téglalakás 1+2 fél szobás: 59,9 millió Ft

59,9 millió Ft
730 488 Ft/m²
82 m²
Alapterület
1+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 173 845 Ft
Második évtől
237 247 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Újpest központ környékén 4 szintes téglaépítésű társasház zárószintjén megvételre kínálunk K-NY-i fekvésű, 82m2/nappali + 2 hálószoba elosztású, kétfrontos PANORÁMÁS lakást! Szóbanforgó ingatlan az eredetileg 3 szintes társasházra, új szintként a 80-as években épült. Rendezett állapotú, folyamatosan karban tartott, gázcirkó fűtéssel rendelkezik. Legutóbbi felújítás 2016-ban a fűtésrendszer korszerűsítésére irányult illetve ekkor került beépítésre a KLÍMA is. A hőszigetelt nyílászárók redőnnyel és szúnyoghálóval is felszereltek. Nappali szőnyegpadlós,a két hálószoba parkettás. A lakás kis részben, két lépcsős szinteltolással megosztott: Előszoba,fürdő,wc,kamra,konyha majd két lépcsőt követően a nappali,közlekedő/hall és a két hálószoba. (A kedvcsináló VIRTUAL STAGING fotókat minden fantáziadús lakást kereső figyelmébe ajánlom, hisz jól látható,hogy mi hozható ki egy első ránézésre, teljesen átlagos ingatlanból ! ) Közösköltség: 32E./hó Ez az összeg tartalmazza az elkülönített felújítási alapot is, melyet a lakóközösség a társasház karbantartására hasznosít. Gázátalány: 9E./hó (fűtés, vízmelegítés, főzés) Jó hír, hogy a lakás mellett közvetlenül rendelkezésre áll egy kb.30m2-es tároló helyiség is, mely ugyan a társasház tulajdonában van, de a jelenlegi Tulajdonos használatában, így az új Tulajdonost is szeretettel várja! :) *További hasznosításra is abszolút alkalmas lehet . (pl.lakás bővítése) TEHERMENTES INGATLAN, mely hitelintézet közreműködésével is megvásárolható! Költöznél, de nincs rá keret ? Nem probléma, pénzügyeidet is megoldjuk ! :) Irodánkban bankfüggetlen hiteltanácsadás, INGYENES hitelügyintézéssel !

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
komfortos
amerikai konyha
kamra
gardrób
bútorozatlan
bútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Legèndi Andrea Balla Ingatlan - V. és XIII. kerület Az iroda összes hirdetése
+36 70 525 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Legèndi Andrea Balla Ingatlan - V. és XIII. kerület Az iroda összes hirdetése
+36 70 525 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY